Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

brush

Klientë të kënaqur cdo dite

brush

Ndërtesa të pastruara

brush

Punonjës të përkushtuar

Ndihma +

Na lini ne të kujdesemi për shtëpinë tuaj ashtu si ne dimë, duke marrë parasysh dhe porositë tuaja, dhe fitoni kohë për gjëra më të bukura në jetë.

Besojeni fëmijët apo të dashurit tuaj në nevojë për kujdes të vecantë në duart e stafit tonë, dedikojuni me qetësi detyrimeve tuaja dhe kthehuni për t’iu falur më shumë dashuri.

Kontakt