Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

Category: News

6 Parimet e Prindërimit të Mirë 4 Jan

6 Parimet e Prindërimit të Mirë

1. Ajo që bëni ju ka rëndësi. Ky është një nga parimet më të rëndësishme. Ajo që bëni ju bën një ndryshim. Fëmijët tuaj po ju shikojnë. Mos reagoni vetëm me nxitjen e momentit. Pyesni veten: "Çfarë dua të arrij dhe a ka gjasa që kjo të sjellë atë rezultat?" 2. Nuk mund të jesh…

Read more
10 mënyra për të motivuar fëmijën tuaj 4 Nov

10 mënyra për të motivuar fëmijën tuaj

Si prind, ju jeni tifozi dhe nxitësi më i madh i fëmijës suaj. Ata shikojnë drejt jush dhe kërkojnë drejtim nga ju. Është detyra juaj të motivoni fëmijën tuaj në jetë dhe ta ndihmoni atë kur ka nevojë. Qoftë shkolla, sporti apo hobi, motivojini ata të jenë më të mirët që mund të jenë. Këtu…

Read more
Ide dhe këshilla si të pastroni dritaret dhe sipërfaqet e xhamit në shtëpi pa lënë vija 30 Sep

Ide dhe këshilla si të pastroni dritaret dhe sipërfaqet e xhamit në shtëpi pa lënë vija

Pastrimi i dritareve në shtëpi nuk është një punë shumë e thjeshtë. Sidomos nëse keni dyer shumë moderne ose dritare të mëdha, kjo sepse puna bëhet e rëndë pasi kërkon shumë energji dhe është gjithashtu e vështirë të pastrohet në pikat më të larta. Ekziston edhe problemi i vijave që formohen kur dritaret nuk pastrohen…

Read more
Sekretet për të pasur një shtëpi gjithmonë të pastër dhe me aromë të mirë 24 Sep

Sekretet për të pasur një shtëpi gjithmonë të pastër dhe me aromë të mirë

Të kesh një shtëpi që mban gjithmonë erë të freskët dhe të pastër është ëndrra, jo shumë e fshehtë për të thënë të vërtetën, e çdo zonje shtëpie. Shumë detergjent dhe kohë e shpenzuar për pastrim në familje e kthejnë këtë ëndërr në realitet – duke provuar edhe aksesor të tipit qirinj të aromatizuar, deodorant…

Read more
Shkenca thotë se punët e shtëpisë, të bëjn të ndjehesh shumë më mirë 20 Sep

Shkenca thotë se punët e shtëpisë, të bëjn të ndjehesh shumë më mirë

Kujdesi për shtëpinë mund të jetë një detyrë e përjetuar si një imponim ose përkundrazi si një zgjedhje shpërblyese; diferenca varet pothuajse ekskluzivisht nga mënyra se si jetohet ky detyrim. Detyrat shtëpiake përfshijnë procese të ndryshme, që nga larja e enëve, ngarkimi i lavatriçes, nderja e rrobave tek hekurosja si dhe sigurisht pastrimi. Në ditët…

Read more
7 tradita pastrimi nga e gjithë bota 14 Sep

7 tradita pastrimi nga e gjithë bota

Njerëz nga e gjithë bota pastrojnë shtëpitë e tyre në mënyrë konstante, por kanë edhe disa rituale që i konsiderojnë si tradicionale. Pastrimi i pranverës  për shembull, është një traditë në fetë si Krishtërimi dhe Judaizmi, dhe është pjesë e festave kulturore kombëtare në vende të ndryshme si Kina, Guatemala dhe Irani. Më poshtë ju…

Read more
Rëndësia e pastrimit me themel 4 Aug

Rëndësia e pastrimit me themel

Kur rezervoni një shërbim pastrimi me themel me Ndihma+, ju duhet të keni parasysh që do të merrni një shërbim shumë profesional. Dhe një nga shenjat e shërbimeve profesionale të pastrimit me Ndihma + është se ne e ofrojmë shërbimin e pastrimit me themel për shtëpinë tuaj duke qenë të qartë për rendin e punëve…

Read more
Fëmijë të lumtur?  10 arsye përse duhet ta bëni rritjen e tyre sa më aktive 2 Jul

Fëmijë të lumtur? 10 arsye përse duhet ta bëni rritjen e tyre sa më aktive

Nga një sondazh dhe praktikë e sugjeruar në çerdhet, kopështet dhe shkollat Kanadeze, pranohet dhe praktikohet që fëmijët e grupmoshës 5 – 17 vjeç duhet të realizojnë minimalisht 60 minuta aktivitet fizik me intensistet të moderuar ose të fuqishëm ( sipas grupmoshës ) në bazë ditore. E megjithatë veteëm 5 % e fëmijëve të kësaj…

Read more
Sa shpeshë duhet të pastroni shtëpinë? 29 Jun

Sa shpeshë duhet të pastroni shtëpinë?

Nganjëherë mund të jetë e vështirë të vlerësosh se sa shpesh duhet të kryesh punë të caktuara shtëpiake, duke e rregulluar hapësirën tënde të jetesës me familjen dhe njëherësh ta bësh të mundur të ndodh sa më lehtë!  Ndihma +  së fundmi përpiloi një plan të dobishmëm që tregon se sa shpesh duhet të pastroni…

Read more