Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

Dëshmitë e klientëve tanë

comment

Ndihma Plus zgjedhja ime


“Pasi e lashë shtëpinë time në dorë të disa pastrueseve dhe nuk kisha parë rezultatin e dëshiruar, kisha hequr dorë deri sa erdhi Ndihma Plus.”

Lindita Minga

comment

Unë i kam besuar Ndihma Plus


“Është e rëndësishme për mua të di që fëmija im merr përkujdesjen e duhur edhe kur nuk jam unë aty me të. Faleminderit Ndihma Plus!”

Antonieta Hidri