Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

Divanë dhe dyshekë

Pastërtia dhe higjena në ambientet e shtëpisë tuaj përbën aktivitet primar, të cilat çdo zonjë i ka në fokus dhe me merak të madh! Pavarësisht të gjitha masave që marrim për të mirëmbajtur këto elementë, shtëpia jonë ka miliona mikro – organizma të gjallë në çdo cep!

Praktikisht, asnjë ambient banimi nuk është tërësisht steril në shtëpinë tuaj pavarsisht çdo përpjekjeje!

Dhe veçanërisht dhoma juaj e gjumit!

Dysheku, si një nga elementët kryesor të rehatisë në shtëpi, është një nga objektet që përmban një gamë të gjërë mikro – organizmash, tepër të dëmshëm për shëndetin!

Bakteret më të zakonshme të dyshekëve, jastëkëve por edhe divaneve, janë patologjenë! Çka do të thotë se shkaktojnë një sërë problemesh serioze me shëndetin si infeksione, ethe, alergji etj. Baktere të tilla si : Micrococus, Staphylococus, Enterococus, Psuedomonads, Bacillus etj.

Por dysheku juaj mund të përmbajë edhe Fungi, Mold, duke përfshirë Asperigillus, Rhizopus, Alternaria, Geotrichum dhe Cladosprium.

Prandaj herës tjetër që do ngriheni në mëngjes me enjtje, teshtima ose pa energji, kaloni nëpër mend faktin se dysheku juaj ka nevojë për një pastrim profesional. Ju mund të merrni pa dyshim të gjitha masat për higjenën e tij, por një pastrim profesional do të ishte zgjidhja e duhur për të eleminuar rrezikun me të cilin flini çdo natë për të paktën 8 orë rresht!

Por në gjithë këtë problematikë konstante në lidhje me pastërtinë dhe higjenën në dhomën tuaj të gjumit, përfshirë këtu edhe divanët, kolltuqet ose këndet, ka lajme të mira!

Ndihma+ është lajmi mirë!

Si profesionist në fushën e shërbimeve të pastrimit dhe me eksperiencën tonë disa vjeçare në treg, Ndihma Plus është e sigurtë se arrin t’ju vijë në ndihmë me cilësi të lartë, seriozitet dhe çmime konkuruese.

Ndihma+ operon me produkte profesionale pastrimi, shumë cilësorë dhe gjithashtu me mjetet profesionale të pastrimit per dyshekë dhe divanë. Duke siguruar një shërbim kaq jetik pastrimi në mënyrë profesionale nëpërmjetë agjencisë sonë, do të ngeleni të kënaqur nga cilësia dhe përgjegjësia me të cilën operojmë dhe në rastin tjetër, mund t’ju lehtësojmë të përditshmen duke ju ofruar një gamë më të gjërë shërbimesh për ambjentet e shtëpisë suaj.

Ndihma Plus merr përsipër shërbime pastrimi në lidhje me divanët, dyshekët, tapicerinë, karriget etj!

Ne jemi profesionistë dhe të papërtuar, garantojmë cilësi dhe saktësi në kryerjen e shërbimit të pastrimit.

Mos hezitoni të na kontaktoni dhe të prenotoni shërbimin tuaj të pastrimit të dyshekut ose tapicerive në shtëpi, pasi jo vetëm do të mbeteni shumë të kënaqur, por do të jeni të sigurtë se nuk rrethoheni nga papastërti, të cilat nuk mund të eleminohen tërësisht vetëm me mirëmbajtjen tuaj!

 

Image result for professional cleaning mattress and sofa