Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

Kandidatë

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.339:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM PËR FËMIJË / KUJDESTARI PËR TË MOSHUAR – TIRANË

Një zonjushë në moshë 23 vjeçare, me origjinë nga Tirana dhe banim në Petrelë, është e interesuar të punësohet si dado. Vajza ka eksperiencë pune në kujdestari për fëmijë të grupmoshës + 2 vjeç. Personat që e gjejnë me interes këtë kandidaturë të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.337:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM PËR FËMIJË / KUJDESTARI PËR TË MOSHUAR – TIRANË

Një zonjë në moshën 41 vjeçare me origjinë nga Poliçani dhe banim në Tiranë në zonën e Yzberishtit, është e interesuar të punësohet në familje si dado ose kujdestari për moshën e tretë. Zonja ka eksperiencë pune në këto profile në Zvicër si dado dhe në Greqi në kujdestari për të moshuar. Personat që e gjejnë më interes këtë kandidaturë mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.336:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM PËR FËMIJË / KUJDESTARI PËR TË MOSHUAR – KORÇË

Një zonjë në moshën 33 vjeçare, me origjinë dhe banim në Korçë, është e interesuar të punësohet në familje për shërbime kujdestarie për fëmijë, pastrim ose kujdestari për moshën e tretë. Zonja ka disponibilitet dhe është e gatshme për punësim të menjëhershëm. Personat që e gjejnë me interes këtë kandidaturë, mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.335:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM PËR FËMIJË – TIRANË

Një zonjë në moshën 44 vjeçare me origjinë nga Durrësi dhe banim në Tiranë, është e interesuar të punësohet si dado në familje. Zonja ka eksperiencë punë 1 vjeçare në disa familje, nga të cilat mund të përcjellë edhe referencën. Zonja ka disponibilitet në kujdestarinë e fëmijës dhe shërbimit ndaj familjes, komunikim të mirë dhe qytetar. Personat që e gjejnë me interes këtë kandidaturë, mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.334:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM PËR KUJDESTARE PËR MOSHËN E TRETË – TIRANË

Një zonjë në moshën 32 vjeçare me origjinë nga Vlora dhe banim në Tiranë, është e interesuar të punësohet në familje për kujdesin për moshën e tretë. Zonja ka 6 – 7 vite eksperiencë pune në këtë profil në Itali. Gjithashtu zonja mund të shërbej edhe për personat me aftësi të kufizuara. Nëse e gjeni me interes këtë kandidaturë, mund të na kontaktoni në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.333:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM PËR KUJDESTARE PËR FËMIJË – TIRANË

Një zonjë në moshën 44 vjeçare me origjinë nga Vlora dhe banim në Tiranë, është e interesuar të punësohet në familje për kujdestari për fëmijë. Zonja ka më shumë se 10 vite eksperiencë pune në këtë profil, referencë me shkrim na punëdhënësi i mëparshëm. Ka natyrë të qetë dhe komunikim shumë të mirë, gjithashtu është disponibël për kujdesin ndaj fëmijës. Personat që e gjejnë më interes këtë kadidaturë, mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.332:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM PËR KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR NË FAMILJE – TIRANË

Një zonjë në moshën 54 vjecare me origjinë nga Tepelena dhe banim në Tiranë, është e interesuar të punësohet në familje për kujdestarinë e moshës së tretë ( gjinia femërore ) me kohë të plotë. Zonja ka eksperienë pune në profil dhe është e gatshme të ndihmojë moshën e tretë me mirëmbajtjen e shtëpisë, kujdesin e tyre gjatë ditës ( jo në gjëndje të rëndë ), shtëitje, pastrim, kujdesin ndaj ilaçeve etj. Personat që e gjejnë më interes këtë kandidaturë, mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.331:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM SI SANITARE NË FAMILJE – TIRANË

Një zonjë 39 vjeçare me origjinë nga Velipoja dhe banim në Tiranë, në zonën e Qesarakes, është e interesuar të punësohet në familje për shërbime pastrimi. Zonja ka eksperiencë pune në këtë profil shërbimi në Greqi dhe pjesërisht në Shqipëri. Personat që e gjejnë me interes këtë kandidaturë, mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.330:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM SI KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR – TIRANË

Një zonjë e mbajtur, në moshën 63 vjeçare me origjinë nga Lushnja dhe banim në Tiranë, është e interesuar të punësohet në një familje për kujdestari për moshën e tretë. Zonja ka mbi 10 vite eksperiencë në shërbimin e moshës së tretë, brenda dhe jashtë vendit. Gjithashtu ka realizuar edhe një kurs 1 vjeçar për kujdestari për moshën e tretë në Itali! Interesohet të punësohet me kohë të plotë, nga e hëna në të premte, me pagë 35.000 lek / muaj. Personat e interesuar për këtë kandidaturë mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.329:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM SI DADO TIRANË

Një zonjë në moshën 60 vjeçare nga Tirana dhe banim në zonën e Brrylit, është e interesuar të punësohet si dado! Zonja ka 20 vite eksperiencë pune në këtë profil dhe ka edhe referenca pune. Është e interesuar të punësohet si dado për çdo lloj grupmoshe fëmijësh, me 8 orë punë gjatë javës dhe me kohë të pjesshme të shtunave. Pava që i intereson është 35.000 lek

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.326:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM SI SANITARE TIRANË

Një zonjë në moshë 43 vjeçare, me origjinë nga Dibra dhe banim në Tiranë, është e interesuar për tu punësuar me kohë të plotë në shërbime pastrimi për ambiente zyrash. Personat e interesuar mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.324:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM SI DADO TIRANË

Një zonjë në moshën 29 vjeçare, me origjinë nga Lushnja dhe banim më Tiranë, në zonën e Astirit është e interesuar të punësohet në profilin e kujdestarisë për fëmijë ose si banakiere. Eksperiencat e saj të punës janë në këto dy profile. Personat e interesuar mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.323:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM SI DADO TIRANË

Një zonjë në moshën 30 vjeçare me origjinë nga Tirana dhe banim në Tiranë, në zonën e TEG, me profesion mësuese, është e interesuar për punësim sezonal në kujdestari për fëmijë. Personat e interesuar mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.322:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM SI DADO / KUJDESTARI MOSHA E TRETË TIRANË

Një zonjë në moshën 27 vjeçare, me origjinë nga Kukësi dhe banim në Tiranë, në zonën e Kinostudios është e interesuar të punësohet në familje për shërbime kujdestarie për fëmijë ose kujdestari për moshën e tretë. Personat e interesuar mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

>> INTERESOHEM TË PUNËSOJ KËTË KANDIDAT(E) <<

KANDIDATURË PËR PUNËSIM NR.:.320:ZONJË E INTERESUAR PËR PUNËSIM SI MËSUESE OSE DADO TIRANË

Një zonjë 55 vjeç, me origjinë nga Burreli dhe banim në Tiranë, me profesion mësuese, kërkon mundësi punësimi sezonale gjatë verës në kujdestari fëmijësh për grupmosha +3 vjeç. Personat e interesuar mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

Një zonjë 55 vjeç, me origjinë nga Burreli dhe banim në Tiranë, me profesion mësuese, kërkon mundësi punësimi sezonale gjatë verës në kujdestari fëmijësh për grupmosha +3 vjeç. Personat e interesuar mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880