Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

Kujdes në raste të vecanta

Shërbimet e kujdesit në raste të vecanta ju vjen në ndihmë klientëve tanë duke marrë parasysh kërkesat e tyre specifike në raste paaftësie të përkohshme. Për lehtësimin e ditës suaj kemi menduar ne, duke ju ofruar suportin e nevojshëm dhe asistencën e duhur me profesionalizmin dhe përkushtimin e stafit tonë.

Nuk duheni të mendoheni gjatë dhe të hiqni dorë nga aktivitetet tuaja ditore, si puna apo angazhime të tjera të ditës pasi ne do jemi prezent afër të dashurve tuaj dhe do të përkujdesemi për ta në të njëtën mënyrë si dhe ju.

  • Mosha e personit që  do  duhet të përkujdesemi.
  • Lloji i paaftësisë së personit (operacion, lindje,dëmtim i përkohshëm ).
  • Kërkesa specifike e suportit, ndihmë për të mos e lenë personin vetëm, kujdes në dhënien e ilaceve, etj
  • Ambjenti ku do të kryhet ky shërbim, shtëpi, spital etj.
  • Orari i suportit, suport për një pjesë të ditës ose për gjatë gjithë ditës, etj.

Në varësi të llojit të suportit të kërkuar caktohen dhe personat e duhur duke marë në konsideratë të mësipërmet për ofrimin e shërbimit me profesionalizmin e duhur.