Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

Masat COVID-19

Ndihmandjek me vemendje te gjitha rekomandimet dhe keshillat e institucioneve zyrtare idhur me menaxhimin situates ndaj COVID-19dhe perditeson procedurat e veta te punes ne pergjigje te tyre. 

 

Fokusi i Ndihma+ ne kete periudhe mbetet mireqenia dhe siguria e klienteve dhe punonjesve te saj 

Disa nga masat konkrete qe ne kemi ndermarre: 

  • Perdorimi i maskavanga te gjithe anetaret e stafitgjate gjithe kohes, kudo qofshin ata 
  • Perdorimi i vazhdueshem i xhelit ne zyra,makina dhe ambiente pune 
  • Nderrimi uniformave te pakten 2 here ne ditedhe kur stafi kalon nga nje klient te tjetri 
  • Respektimi i distancave 1m+ ne takime brenda dhe jashte zyre 
  • Rekomandime ndaj klientit per te minimizuar numrin e familjareve prezente gjate ofrimit te sherbimit 
  • Pasurimi I games se detergjenteve tane me detergjente speciale kunder COVID-19, dhe aplikimi I tyre me konfirmim te klientit 
  • Pasurimi I games se sherbimeve me sherbime dezinfektimi te ambienteve kunder COVID-19