Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

Vende pune

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.002: KËRKOHET DJALE PER PASTRIM >> APLIKO TANI

MUNDËSI PUNËSIM ME NDIHMA+
Bëhu pjesë e ekipit të Ndihma Plus
Ndihma + është duke shtuar staf.
Ne po kërkojmë djem për t’ju bashkuar ekipit tonë të pastrimit.
Nëse mendon se je i mirë në pastrim, pavarsisht ke oso jo eksperiencë në këtë fushë, ne të mirëpresim!
Pranë nesh do të gjesh një ekip pune mikpritës, korrektësi dhe seriozitet.
Për të aplikuar mund të telefononi në numrin 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.001: KËRKOHET ZONJE PER PASTRIM >> APLIKO TANI

MUNDËSI PUNËSIM ME NDIHMA+

Bëhu pjesë e ekipit të Ndihma Plus

Ditët e punës- e hënë- e shtunë

Orari punës : 7-8 orë

Puna që kryhet : shërbime pastrimi në familje

Kriteret :

Preferohet të ketë eksperienca të mëparshme pune në pastrim

Korrekte

Përgjegjësi maksimale

E aftë për të punuar në grup

Të ketë dëshirë për të punuar dhe për të mësuar

Ofrohet :

Kontratë e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar

Ambient i mirë pune

Pagesa mujore- 32.000 lek plus sigurime

Adresa  : Rr “Sami Frashëri”, pranë Ish Ekspozitës Shqipëria Sot, pallati Delta 1, kati I.

Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880 dhe duhet te vijnë për një intervistë pranë zyrave tona të cilat  ndodhen te Ish- Ekspozita Shqipëria Sot

MUNDËSI PUNËSIMI NR.003:KËRKOHET DJALË PER PASTRIM >> APLIKO TANI

MUNDËSI PUNËSIM ME NDIHMA+
Periodiciteti ditor : 6 ditë pune në javë
Orari punës : 8 ore
Puna që kryhet : pastrim xhamash – larje tapicerie
Kriteret : eksperiencë pune të mëparshme në këtë profil , patente per makine
Ofrohet : kontratë e rregullt pune, pagesë mujore , mundësi promovimi në detyrë etj
Adresa e punës : Rr “Sami Frashëri”, pranë Ish Ekspozitës Shqipëria Sot, pallati Delta 1, kati I.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.004:KËRKOHET ASISTENTE ZYRE – MBYLLUR

Bëhu pjesë e Ndihma Plus
Ndihma Plus po kërkon një asistente zyre 4 orë në ditë.
Detyrat :
1. Intervista me vajzat dhe gratë që kërkojnë punë
2. Publikimi i vendeve të punës në rrjetet sociale
3. Publikimi i kandidaturave në rrjetet sociale
Personat e interesuar mund të dërgojnë CV e tyre në adresën e e-mailit info@ndihmaplus.com

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0742: KËRKOHET DADO NË TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë kërkon të punësoj një dado.
Të dhënat e punës dhe shërbimit :
Fëmijët në kujdestari:1
Shërbimi : e hënë – e shtunë ( e shtuna e diskutueshme )
Orari : 15:00 – 19:30
Mosha e preferuar : 30 – 50 vjeç
Adresa familjes : ish zona e tregut elektrik, Tiranë
Paga : 30.000 lek
Kriteret
• Minimalisht arsimi i mesëm
• Eksperiencë pune e mëparshme si dado ose edukatore minimum 5 vjet
• Korrektësi dhe përkushtim
• Komunikim i mirë dhe qytetar
• Kërkohet të jetë disponibël për të suportuar familjen me shërbim në raste të veçant, jasht orarit të zakonshëm të punës, me pagesë shtesë

Të gjitha zonjat që plotësojnë kriteret dhe e gjejnë me interes këtë mundësi punësimi mund të na kontaktojnë në 0695218538

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0737: KËRKOHET NJË DADO NË TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë është e interesuar të punësoj një dado me kohë të plotë.
Të dhënat e ofertës së punës :
Fëmijë në kujdestari : 1 ( 2.8 vjecc)
Orari : 08:00-18:00
Ditë pune : E hënë – e shtunë ( e shtuna e diskutueshme )
Paga : 40.000 lek

Kriteret
• Eksperiencë pune e mëparshme si dado
• Minimalisht arsimi mesëm
• Mosha 40 – 50 vjeç
• Të ketë disponibilitet për të suportuar familjen në raste orësh shtesë ose gjatë pushimeve
• Komunikim i mirë dhe qytetar
• Të ketë kaluar Covid-19 dhe të jetë e vaksinuar
Zonjat që e gjejnë me interes këtë mundësi punësimi duhet të kontaktojnë në numrin 0695218538 / 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0734: KËRKOHET NJË DADO NË TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë është e interesuar të punësoj një dado me kohë të plotë.
Të dhënat e ofertës së punës :

Fëmijë në kujdestari : 1 ( beb 15 muajsh )
Orari : 08:30-18:00
Ditë pune : E hënë – e premte
Paga : 40.000 lek
Adresa : prane shkollës Harry Fultz

Kriteret
• Eksperiencë pune e mëparshme si dado
• Minimalisht arsimi mesëm
• Të ketë disponibilitet për të suportuar familjen në raste orësh shtesë
• Komunikim i mirë dhe qytetar

Zonjat që e gjejnë me interes këtë mundësi punësimi duhet të kontaktojnë në numrin 0695218538 / 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0726: KËRKOHET NJË DADO NË TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë kërkon të punësoj një dado.
Të dhënat e ofertës së punës :
Fëmijë në kujdestari : 1 (11 muajsh )
Orë shërbimi : 8:30- 17:00 ( e hënë – e premte )
Ditë pune : e hënë – e shtunë ( orar i pjesshëm )
Adresa familjes : pranë Kinostudios
Paga : 35.000 lek
Kriteret
• Eksperiencë pune në profilin e kujdestarisë për fëmijë
• Grupmosha e preferuar 40 – 50 vjeç
• Komunikim i mirë dhe qytetar
• Minimalisht arsimi i mesëm
Zonjat që e gjejnë me interes këtë mundësi punësimi duhet të kontaktojnë në numrin 0695218538

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0723: KËRKOHET NJË ZONJË PËR SHËRBIME NË FAMILJE >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë ka nevojë për një zonjë të shërbejë me mirëmbajtjen e shtëpisë dhe fëmijëve. Të dhënat e ofertës së punës :
Fëmijët në kujdestari : 2 ( grupmosha 6 – 3 vjeç )
Orari punës : 16:00 – 22:30
Ditë pune : e hënë – e shtunë ( e shtuna orari i diskutueshëm )
Shërbimi që kërkohet : kujdesi ndaj fëmijëve, gatim dhe të vendos rregull nëpër shtëpi
Adresa familjes : tek liqeni
Paga : 40.000 lek / muaj

Kriteret :
• Eksperiencë e mëparshme pune në familje
• Grupmosha 45 – 60 vjeç
• Të ketë disponibilitet për fashën orare të punës që i intereson familjes
• Komunikim të mirë dhe qytetar
Zonjat që e gjenë me interes këtë ofertë pune janë të lutura të na kontaktonë në 0695218538

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0720: KËRKOHET NJË DADO NË TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë ka nevojë për një dado.
Kërkesat e shërbimit
Fëmijët në kujdestari : 1 ( grupmosha 10 muajsh )
Orari punës : 10 orë / dita
Ditë pune : e hënë – e shtunë
Adresa familjes : në qendër, Tiranë
Paga : e diskutueshme
Kriteret :
• Eksperiencë e mëparshme pune në familje
• Grupmosha 45 – 55 vjeç
• Minimalisht arsimi i mesëm
• Të ketë disponibilitet për të shoqëruar fëmijën në udhëtimet jashtë vendit me familjen
Zonjat që e gjenë me interes këtë ofertë pune janë të lutura të na kontaktonë në 0695218538

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0719: KËRKOHET NJË DADO NË TIRANË >> APLIKO TANI

MUNDËSI PUNËSIMI
Një familje në Tiranë kërkon të punësoj 1 dado me kohë të plotë.
Të dhënat e ofertës së punës :
Ditë pune : e hënë – e shtunë
Orari : 08:00 – 17:00 ( i diskutueshëm dhe negociueshëm, në varësi të nevojës së familjes dhe zonjës së interesuar )
Fëmijë në kujdestari : 1 ( mami lind për pak ditë )
Adresa : Bllok, Tiranë
Paga mujore : 40.000 lek
Kriteret :
• Eksperiencë pune e mëparshme në këtë profil
• Avantash kanë zonjat me referenca nga punëdhënësi i mëparshëm
• Grupmosha e preferuar 40 – 55 vjeç
• Komunikim i mirë dhe qytetar
• E kujdesshme dhe e dashur me fëmijët

Të zgjitha zonjat e interesuara mund të na kontaktojnë në numrin 0695218538

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0713: KËRKOHET NJË ZONJË PËR SHËRBIM NË FAMILJE- AKTIVE >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë kërkon të punësoj një zonjë, që do ta ndihmojë gjatë ditës pjesërisht me mirëmbajtjen e shtëpisë ( pastrim/gatim ) dhe pjesërisht për 2 fëmijët ( grupmosha 5-3 vjeç ) pasi kthehen nga kopështi / çerdhja.
Të dhënat rreth ofertës së punë :
Ditë shërbimi : nga e hëna në të shtunë
Orë pune : 8
Fëmijë në kujdestari : 2
Adresa Familjes : tek Garda, Tiranë
Pagesa që ofrohet : 55.000 lek

Kriteret :
• Eksperienca të mëparshme pune në familje ( si dado ose zonjë që merret me pastrimin )
• Mosha + 40 vjeç
• Minimalisht arsimi mesëm
• Korrketësi dhe besueshmëri
• Komunikim i mirë
Zonjat që e gjejnë më interes këtë mundësi punësimi të kontaktojnë në 0693381880 / 0695218538

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0703: KËRKOHEN 2 ZONJA PËR KUJDESTARI PËR TË MOSHUAR -TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë dhe banim gjatë verës në Hamallaj, është e interesuar të punësoj 2 zonja për shërbim dhe kujdestari për të moshuar.
Të dhënat e punësimit :
• 1 zotëri në moshën 73 vjeçare
• Ka probleme shëndetësore të theksuara ( alzaimer, frakturë në këmbë )
• Shërbimi kërkohet 12 orë në ditë ( me turne dhe ndërrim nga java në javë midis zonjave të shërbimit )
• Familja siguron transportin
• Pagesa 50.000 lek të reja në muaj ( në varësi të eksperiencës dhe shërbimit, e diskutueshme )
Kriteret :
• Eksperiencë pune e mëparshme në kujdestari për të moshuar
• Përparësi do të kenë edhe zonjat me profil pune inferimerie
• Mosha 45 – 55 vjeç
• Komunikim i mirë dhe qytetar
Zonjat që e gjejnë me interes këtë mundësi punësimi, të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0670: KËRKOHET DADO -TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë, me banim përkohësisht në Yzberisht ( në fillim vitin që vjen në zonën e Liqenit Artificial ) është duke kërkuar një dado me kohë të plotë.
Të dhënat e ofertës së punës :
• 1 fëmijë në moshën 9 muajshe, në kujdestari
• Orari shërbimit 10:00 – 18:00 ( i diskutueshëm në raste të caktuara nqs familja do të ketë nevojë )
• Shërbimi kërkohet nga e hëna në të shtunë ( e shtuna, orar më i reduktuar )
• Paga që ofrohet 35.000 lek në muaj ( i negociueshëm në një moment të dytë )
Kriteret që kërkon familja :
• Eksperienca pune të mëparshme si dado
• Mundësisht referenca nga punëdhënësi / familja e mëparshme
• Mosha e preferuar 40 – 55 vjeç
• Minimalisht arsimi mesëm
• Korrketësi dhe besuesmëri
• Komunikim i mirë dhe qytetar
Zonjat që e gjejnë me interes këtë mundësi punësimi, mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0698: KËRKOHET 2 DADO PËR PUNËSIM ME KOHË TË PJESSHME -DURRËS >> APLIKO TANI

OFERTË PUNE – KËRKOHEN 2 DADO
Kërkohen 2 dado për punësim me kohë të pjesshme.
Kërkesat :
• Periudha shërbimit 9 – 16 korrik
• Fëmijë në kujdestari 2, grupmosha : 6. 5 muajsh dhe 3.5 vjeç
• Shoqëron dhe kujdes fëmijët gjatë pushimeve të tyre gjatë këtyre ditëve në Bodrum, Turqi
• Mosha e preferuar për zonjat + 35 vjeç
• Pagesa e diskutueshme dhe në lidhje direkte me familjen
Zonjat që e gjejnë më interes këtë mundësi punësimi janë të lutura të na kontaktojnë në 0695218538

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0694: KËRKOHET DADO -TIRANË- AKTIVE >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë, kërkon të punësoj një dado me kohë të plotë.
Të dhënat e shërbimit :
• 2 fëmijë në kujdestari ( mosha 7 – 3.5 vjeç )
• Shërbimi nga e hëna në të shtunë
• Orari bazë 12:00 – 19:00 ( i diskutueshëm )
• Punësim afatgjatë
• Adresa familjes Kodra e Diellit 2
• Pagesa 40.000 lek / muaj
Kriteret :
• Eksperiencë pune e mëparshme në profil
• Përparësi kanë zonjat me referenca ( vlerësime pune ) nga punëdhënësi i mëparshëm
• Minimalisht arsimi mesëm
• korrektësi dhe besueshmëri
• komunikim i mirë dhe qytetar
Zonjat që e gjejnë me interes këtë mundësi punësimi, janë të lutura të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0690: KËRKOHET NJË ZONJË PËR KUJDESTARI PËR FËMIJË -TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë kërkon të punësoj një dado me kohë të plotë.
Të dhënat e shërbimit :
• 1 fëmijë 1 muajsh në kujdestari
• Shërbim 10 orë në ditë
• 6 ditë pune në javë
• Paga 45.000 lek / muaj
• Familja banon në zonën e Ambasador 3, Tiranë
Kriteret :
• Eksperiencë pune e mëparshme
• Referencat përbëjnë avantazh
• Minimalisht arsimim i mesëm
• Komunikim shumë i mirë dhe qytetar
• Besueshmëri dhe korrektësi
Zonjat e interesuara për këtë mundësi punësimi, janë të lutura të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0684: KËRKOHET NJË ZONJË PËR KUJDESTARI PËR TETRAPLEGJIK -TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë, kërkon të punësoj me kohë të plotë një zonjë për kujdestari ndaj një zonje tetraplegjike.
Kërkesat :
• Shërbimi nga e hëna në të shtunë
• Orari punës 09:30 – 19:00 ( max )
• Pagesa 40.000 lek / muaj ( me perspektiv për rritje, në bazë të shërbimit të mirë )
• Punësimi afatgjatë dhe mund të lind nevoja për shërbim 24 orë, paga e rivleresueshme
• Familja banon në zonën e Medresesë
Kriteret :
• Eksperiencë të mëparshme pune profil ose kujdestari
• Avantazh kandidaturat me profil infermierie
• Komunikim i mirë dhe qytetar
• Korrektësi
• Mosha e preferuar 40 – 55 vjeç ( max )
Zonjat që përmbushin kriteret dhe janë të interesuara për ofertën e punës të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0681: KËRKOHET NJË ZONJË PËR KUJDESTARI PËR TË MOSHUAR -TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë, është e interesuar të punësoj një zonjë për shërbim kujdestarie për moshën e tretë.
Kërkesat :
– 8 orë shërbim dita ( paradite )
– 1 ditë pushim në javë
– Paga 35.000 lek
– Adresa zonjës së moshuar : në qendër, pranë stadiumit Qemal Stafa
Kriteret :
– Eksperiencë pune e mëparshme në profil
– Mosha 45 – 55 vjeç ( max )
– Komunikim shumë i mirë dhe sjellje qytetare
– Shërbimi me kalimin e kohës mund dhe në marrveshje me familjen mund të kërkohet edhe 24 orë ( paga e diskutueshme )
Zonjat e interesuar për këtë ofertë punë të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0684: KËRKOHET NJË ZONJË PËR KUJDESTARI PËR TETRAPLEGJIK -TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë, kërkon të punësoj me kohë të plotë një zonjë për kujdestari ndaj një zonje tetraplegjike.
Kërkesat :
• Shërbimi nga e hëna në të shtunë
• Orari punës 09:30 – 19:00 ( max )
• Pagesa 40.000 lek / muaj ( me perspektiv për rritje, në bazë të shërbimit të mirë )
• Punësimi afatgjatë dhe mund të lind nevoja për shërbim 24 orë, paga e rivleresueshme
• Familja banon në zonën e Medresesë
Kriteret :
• Eksperiencë të mëparshme pune profil ose kujdestari
• Avantazh kandidaturat me profil infermierie
• Komunikim i mirë dhe qytetar
• Korrektësi
• Mosha e preferuar 40 – 55 vjeç ( max )
Zonjat që përmbushin kriteret dhe janë të interesuara për ofertën e punës të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0680: KËRKOHET NJË ZONJË PËR SHËRBIM NË FAMILJE-TIRANË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë është e interesuar të punësoj një zonjë në familje për shërbim pastrimi dhe hekurosje.
Kërkesat :
• 4 orë shërbim pastrimi në ditë ( orari paradite )
• Nga e hëna në të shtunë ( e shtuna – jo gjithmonë )
• Mosha 40 – 50 vjeç ( max )
• Paga 25.000 lek / muaj
Kriteret :
• Eksperiencë pune e mëparshme në pastrim
• Korrektësi dhe siguri
Familja ndodhet me banim në zonën e Liqenit të Thatë ( pranë spitalit veterninar )!
Zonjat e interesuara për këtë mundësi punësimi, mund të na kontaktojnë në numrat 0695218538 / 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0675: KËRKOHEN 2 SANITARE NË TIRANË >> APLIKO TANI

Një subjekt në Tiranë, në zonën e Bllokut është i interesuar të punësoj 2 sanitare.
Të dhënat e punës :
– Mosha deri në 50 vjeç
– 8 orë pune
– 1 ditë pushim në javë
– Puna me turne dhe rrotacion javor
– Eskperiencë pune e mëparshme
Ofrohet :
– Kushte shumë të mira pune
– Paga 30.000 lek +sigurime shoq/shëndetësore
– Zonjat e interesuara për këtë mundësi punësi janë të lutura të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0674: KËRKOHET DADO NË TIRANË – Mbyllur >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë, është e interesuar të punësoj një dado me kohë të plotë.
Të dhënat e shërbimit që kërkohet :
– 1 fëmijë në moshë 9 muajsh në kujdestari
– Orari punës 08:00 – 16:30
– Shërbimi nga e hëna në të premte
– Disponibilitet në rastet kur familja ka nevojë për më shumë orë në shërbim, me pagesë shtesë
– Paga mujore 40.000 lek
– Adresa familjes : pranë zonës së hipotekës
Kriteret :
– Eksperiencë pune e mëparshme si dado
– Referenca nga punëdhënësi i mëparshëm
– Arsimimi i mesëm
– Mosha 45 – 55 vjeç max
– Korrektësi dhe komunikim shumë i mirë
Zonjat e interesuara për këtë mundësi punësimi mund të na kontaktojnë në 0695218538 / 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0673: KËRKOHET NJË ZONJË PËR SHËRBIM NË FAMILJE >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë, kërkon të punësoj një zonjë për shërbim në familje.
Kërkesat :
– Mosha 45 – 55 vjeç
– Eksperiencë e mëparshme pune në familje
– Kujdestari për të moshuar + pastrim
– Orë pune 8 nga e hëna në të shtunë
– Orari punës 10:00 – 18:00

Ofrohet :
– Paga 30.000 lek / muaj
– Orari punës 10:00 – 18:00
– Adresa familjes tek Medreseja
Zonjat e interesuara për këtë ofertë punë mund të na kontaktojnë në 0695218538

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0671: KËRKOHET KUJDESTARE PËR FËMIJË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë, kërkon të punësoj DADO me kohë të plotë!
Të dhënat rreth mundësisë së punësimit :
– 1 fëmijë në kujdestari, mosha 1 vjeç
– Orari i punës 8 orë, nga e hëna në të shtunë
– Adresa banimit qendër, ish zona e TV Klan
– Paga 35.000 lek / muaj
Kriteret :
– Eksperiencë e mëparshme pune si dado
– Të jetë e komunikueshme dhe korrekte
– Mosha 40- 55 vjeç
Zonjat që e gjejnë me interes mund të na kontaktojnë në 0695218538

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0661: KËRKOHET KUJDESTARE PËR FËMIJË / DADO >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë kërkon të punësoj një dado të mirë!
Të dhënat e ofertës së punës :
Orë pune : 8
Ditë pune : e hënë – e shtunë
Fëmijët në kujdestari : 1 ( mami është ende shtatëzanë )
Adresa Familjes : pranë Liqenit
Paga : 30.000 lek / muaj

Kriteret
– Eksperienca pune të mëparshme si dado
– Mosha e preferuar 40 – 52 vjeç
– Disponibilitet për shërbim në orë shtesë në rast nevoje nga ana familjes, me pagesë
– Korrektësi, komunikim qytetar dhe dëshirë për të punuar me të porsalindur
Zonjat që e gjejnë me interes këtë mundësi punësimi dhe përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0655: KËRKOHET ZONJË PËR SHËRBIM PASTRIMI NË FAMILJE >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë kërkon të punësoj një zonjë për shërbim pastrimi në ambientin familjar.
Të dhënat rreth kësaj mundësie punësimi :
– Eksperiencë pune në profil e domosdoshme, përparësi zonjat që kanë referenca
– Mosha 40 – 50 vjeç
– Korrekte , e besueshme
– Shërbim nga e hëna në të shtunë, orar i plotë
– Paga që ofrohet 40.000 lek
– Përparësi janë kandidaturat që dinë të gatuajnë dhe do të jenë të interesuara të ofrojnë edhe këtë shërbim për familjen
Familja banon në zonën e Kodrës së Diellit.
Të gjitha zonjat e interesuara për këtë mundësi punësimi, mund të na kontaktojnë në 0693381880 ose info@ndihmaplus.com

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0654: KËRKOHET KUJDESTARE PËR FËMIJË >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë kërkon një dado me eksperiencë pune.
Kërkesat për shërbim :
Fëmijë në kujdestari : 1 ( i porsalindur )
Orari punës : 10:00 – 18:00
Ditët e punës : e hënë – e shtunë
Pagesa : e diskutueshme në varësi të eksperiencës që ka dado
Adresa familjes : Rr. Elbasanit
Kriteret
• Mosha dados : 40 – 50 vjeç
• Eksperiencë e mëparshme pune si dado dhe referenca
• Komunikim dhe qytetari
• Korrektësi në shërbimin ndaj fëmijës
Zonjat e interesuara për këtë mundësi punësimi mund të na kontaktojnë në 0693381880 / 0695218538

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0651: KËRKOHET KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë kërkon të punësoj një zonjë për kujdestari për moshën e tretë.
Kushtet e punës :
Të moshuar në kujdestari : 1 ( mashkull )
Mosha : 80 vjeç
Orë pune në ditë : 8
Gjëndja shëndetësore : është duke kaluar Covid-19
Statusi : banon vetëm
Adresa : tek 21 –shi në Tiranë
Kërkohet :
– Shërbim ndaj të moshuarit për ruajtjen e higjenës dhe mjekimin
– Shërbim për mirëmbajtjen e banesës dhe jetesën e përditshme
– Shërbim për të gatuar dhe kujdesur të moshuarin gjatë fazës së rikuperimit nga Covid dhe në vazhdimësi
– Eksperiencë e mëparshme pune me të moshuar
Familja ofron mundësinë që zonja që do t’i shërbejë të moshuarit, të banojë në të njëjtin apartament me zotërinë. Paga që ofrohet 30.000 lek / muaj.
Personat e interesuar për këtë mundësi punësimi të na kontaktojnë në 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0646: KËRKOHET SANITARE DHE NDIHMËS KUZHINIERE >> APLIKO TANI

Restorant në Tiranë kërkon staf në profilin:
Ndihmëse në kuzhinë
Sanitare

Kriteret :
Orë punës:8
Ditë punë: 6
Paga: 30.000 lek + sigurime shëndetësore / shoqërore
Kërkohët
– Korrektësi
– Përgjegjësi
– Eksperiencë pune e mëparshme
Të interesuarat të na kontaktojnë në 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0645: KËRKOHET KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë kërkon të punësoj një zonjë në profilin e kujdestarisë për të moshuar.
Kërkesat dhe kushtet e punës :
Orari : 11:00 – 20:00
Ditë pune : 6
Të moshuar në kujdestari : 1
Mosha:83 vjeç ( femër )
Pagesa që ofrohet : 30.000 lek
Kriteret
– Eksperiencë e mëparshme pune në kujdestari për të moshuar
– Korrektësi dhe besueshmëri
– Qytetari dhe komunikim të mirë
E moshuara është në gjëndje të mirë shëndetësore dhe e aftë për të kryer kujdesin ndaj vetes. E vetmja problematik momentale që ka me shëndetin është faza e fillimit të sklerozës. Familja kërkon një zonjë të përshtatshme ta shoqëroj dhe ndihmoj të moshuarën gjatë ditës me aktivitetin e zakonshëm të saj në shtëpi dhe jashtë kur ka nevojë të shëtisë.
Zonjat e interesuara të na kontaktojnë në numrin 0693381880

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0635: KËRKOHEN SANITARE PËR PUNËSIM SEZONAL >> APLIKO TANI

OFERTË PUNE – SANITARE – PUNËSIM SEZONAL
Një hotel ( biznes familjar ) në Borsh, Vlorë është duke kërkuar staf në profilin e pastrimit.
Kërkohen 3 sanitare për punësim SEZONAL
Biznesi kërkon dhe ofron :
Orari punës:8 orë
Periudha:Qershor – Shtator 2021
Grupmosha : 30 – 50 vjeç
Paga: 40.000 lek + sigurime shoqërore/shëndetësore
Kushtet e punës : sigurohet fjetja për zonjat që punësohenë
Biznesi është i gatshëm të paguaj për të gjitha rastet kur zonjat do të shërbejnë me pastrimin me orë shtesë.
Kritert :
– Të kenë eksperiencë pune si sanitare
– Të kenë komunikim të mirë
– Të jenë të dëshiruara për të punuar
Të gjitha zonjat e interesuara për tu punësuar në këtë biznes, të na kontaktojnë në 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0632:  KËRKOHEN 2 PUNONJESE PASTRIMI -TIRANË >> APLIKO TANI

Ndihma Plus kërkon 2 punonjëse pastrimi për klientin e saj.

Orari punës: 8 orë ( me turne / restorant )
Mosha : 30 – 45 vjeç
Pagesa : 30.000 + sigurime shëndetësore/shoqërore
Adresa:Teg
Kriteret
– Eksperiencë pune e mëparshme në profil
– Korrektësi, besueshëmri

Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880 nga e hëna në të premtë në orarin 9:00-18:00 dhe të shtunën në orarin 9:00-13:00

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0630: KËRKOHET ZONJË SHËRBIMI NË FAMILJE, TIRANË >> APLIKO TANI

Ndihma Plus po kërkon një zonjë për të punësuar për një klienten e saj.

Ndihma Plu po kërkon një zonjë të interesuar për t’u punësuar në sektorin e shërbimit në familje.
Familja është e përbërë nga 4 anëtar dhe është e interesuar për t’ë punësuar një zonjë që ti ndihmojë në kujdesin e fëmijëve dhe ndihmesë në shtëpi.
Fëmijët janë të moshës 4 dhe 7 vjeç.
Nga zonja kërkohet pritja e fëmijëve nga kopshti/shkolla, ndihmesë në dhënien e ushqimit, përgatitja për në kurse përkatëse kur kanë , ndihmesë në sistemimin e shtëpisë si edhe disponibilitet për orar shtesë të paguar dhe disponibilitet për të shkuar ne verë me pushime te shtëpia e plazhit në Golem.
Familja kërkon një zonjë të moshës 40-50 vjec me pritshmëritë për ta punësuar për një periudhë afatgjat.
Orari i punës është 15:00-21:00 nga e hëna në të shtunë.
Adresa e familjes- pranë gjimnazit” Petro Nini”
Pagesa e ofruar – 35.000 lek bruto.
Për më shumë informacione për këtë vend pune, zonjat duhet të kontaktojnë në numrin 0693381880 si edhe duhet të vijnë pë rnjë intervistë pranë zyrave ton ate ish- Ekspozita Shqipëria Sot.
Orari kur zonjat mund të telefonojnë është nga e hëna në të premten 9:00-17:00 dhe te shtunën 9:00-13:00

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0624: KËRKOHET KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR >> APLIKO TANI

Një familje në Tiranë kërkon të punësoj një dado.
Kushtet e punës :
Orë pune ditore : 8
Ditë pune : 6
Fëmijë në kujdestari : 2 ( mosha 6 vjeç dhe zonja është në pritje të ëmëbël)
Pagesa : 35.000 lek / muaj
Adresa : pranë presidencës, Tiranë
Kriteret :
– Eksperiencë pune e mëparshme në profil
– Korrektësi, seriozitet, komunikim të mirë
– Disponibilitet për të suportuar familjen gjatë sezonit të verës për pushimet verore
Zonjat e interesuara për këtë ofertë pune mund të na kontaktojnë në 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0622: KËRKOHET DADO -TIRANË >> APLIKO TANI
Ndihma Plus kërkon një dado për një klienten e saj.
Orari i punës : 15:30-21:00
Ditët e punës : 6 ditë / 1 ditë pushim
Fëmijët në kujdestari : 2 ( mosha 4 – 1 vjeç )
Kriteret për vendin e punës:
1. Korrektësi
2. Përgjegjshmëri
3. Eksperienca të mëparshme pune
4. Referenca nga punëdhënësi i mëparshëm
5. Disponibilitet për ndryshim orari në shërbim, në rastet kur është e nevojshme për fëmijët ose aktivitetin e familjes
Adresa e familjes- Ambasador 3- pranë stadiumit të ri
Pagesa mujore: 55000 lek

 

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0614: KËRKOHET DADO, TIRANË >> APLIKO TANI

Ndihma Plus po kërkon një dado për një klienten e saj.
Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës- 2 vjeç
Orari i punës- 8:30-16:30 ose 9:00-17:00
Ditët e punës- E hënë- e premte
Kriteret e përzgjedhjes:
1.  Eksperienca të mëparshme pune
2.. Referenca nga punëdhënësi i mëparshëm
3.  Korrekte
4.  E komunikueshme
5.  Njohuri të përgjithshme për zhvillimin e fëmijës
6.  Disponibilitet për orare shtesë nëse do kërkohen nga familja

Detyrat e dados:
1. Kujdesje për fëmijën
2..  Përgatitja dhe ushqimi i fëmijës
3.  Higjena e fëmijës
4.  Mbajta pastër dhe në rregull e ambientit ku luan dhe qëndron fëmija
5.  Shëtitja dhe vendosja në gjumë e fëmijës

Adresa e familjes: Rr” Abraham Lincoln” – sipër Komunës së Parisit , pa shkuar te Kodra e Diellit.
Paga e ofruar mujore: 30000 lek në muaj , nëse do kërkohen orare shtesë do të jenë të paguara ekstra.

Të interesuarat për këtë vend pune mund të kontaktojnë cdo ditë nga e hëna në të premte në oraret 9:00 17:00 dhe të shtunën 9:00-13:00 në numrin e telefonit 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0611:  KËRKOHET ZONJË SHËRBIMI NË FAMILJE- STUTGART- GJERMANI >> APLIKO TANI

Ndihma Plus po kërkon një zonjë shërbimi në familje për në Gjermani.
Detyrat e punonjëses – pastrim dhe hekur
Në shtëpi ndodhet dhe një imoshuar 93 vjecc, i cili ka nevojë për përkujdesje gjatëkohës që familjarët nuk janë në shtëpi ose kur ata kanë nevojë për ndihmë nga zonja.
Pagesa mujore- 600-650 euro
Për detaje të mëtejshme rreth këtij vendi pune do të bisedohet me familjen.
Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880 nga e hena-në të premte në orarin 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00- 13:00

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0609:  KËRKOHET PUNONJËSE PASTRIMI NË FAMILJE- TIRANË >> APLIKO TANI

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një klienten e saj.
Orari i punës- 9:00-17:00
Ditët e punës- e hënë- e premte
Detyrat e punonjëses- pastrim dhe hekur
Kriteret e punës:
1. Eksperiencë e mëparshme punë
2. Korrektësi
3. Përgjegjësi
4. Mosha e preferuar për punonjësen:  40-50 vjeç

Adresa e familjes- Kodra e Diellit 2

Pagesa mujore- 35.000 lek

Të interesuarat mund të telefojnë në numrin tonë të kontaktit 0693381880 nga e hëna në të premte në orarin 9:00-17:00 dhe të shtunën 9:00-13:00.
Për këtë vend pune të interesuarat duhet të vijnë për një intervistë pranë zyrave tona , të cilat ndodhen te Ish- Ekspozita Shqipëria Sot.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0606:  KËRKOHET KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR -TIRANË >> APLIKO TANI

Ndihma Plus po kërkon një kujdestare për të moshuar për një klienten e saj.
E moshuara është me Alzaimer, por është në gjenjde të lëviz.
E moshuara ka nevojë për përkujdesje dhe ndihmë për ta ndihmuar për ta ndërruar, larë, shoqëruar në tualet , për ti dhënë ilaçet etj .
Klientja ka nevojë për dike që të jetë e disponueshme për të punuar 12 orë në ditë dhe të organizohet me punonjësen tjetër për të punuar dhe me turne.
Adresa e familjes- pranë Tajvanit ose në zonën e njojtur si Shallvaret
Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880 nga e hëna në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0604:  KËRKOHET PUNOJËSE PASTRIMI -TIRANË >> APLIKO TANI

Ndihma Plus kërkon një punonjëse pastrimi për një klientin e saj.
Orari i punës- 8:00-16:00
Ditët e punës- e hënë- e shtunë
Detyrat e kërkuar për punonjësen :
1. Pastrim i shtëpisë
2. Hekur
Kriteret për vendin e punës:
1. Korrektesë
2. Përgjegjshmëri
3. Eksperienca të mëparshme
4. Mosha e preferuar- 30-45 vjeç
Adresa e familjes- Rrolling Hills- vilat pas TEG-ut
Pagesa mujore- 40.000 lek plus sigurime
Për këtë vend pune ofrohet kontratë e rregullt pune sipas legjislacionit.
Transporti mbulohet nga familja
Zonjat e interesuara për këtë vend pune duhet të vijnë për një intervistë pranë zyrave tona, të cilat ndodhen te Ish- Ekspozita Shqiperia Sot, pallati Delta 2, kati I
Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880 nga e hëna në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0598: KËRKOHET PUNOJËSE PASTRIMI -TIRANË >> APLIKO TANI

Ndihma Plus kërkon një punonjëse pastrimi për një klienten e saj.
Orari i punës- 8:00-16:00
Ditët e punës- e hënë- e shtunë
Detyrat e kërkuar për punonjësen :
1. Pastrim i shtëpisë
2. Gatim
3. Hekur
Kriteret për vendin e punës:
1. Korrektesë
2. Përgjegjshmëri
3. Të arrij të përballoj ngarkesën e punës
4. Eksperienca të mëparshme
Adresa e familjes- Ambasador 3- pranë stadiumit të ri
Pagesa mujore- 50.000 lek ose 500 mije lek te vjetra

Zonjat e interesuara për këtë vend pune duhet të vijnë për një intervistë pranë zyrave tona, të cilat ndodhen te Ish- Ekspozita Shqiperia Sot, pallati Delta 2, kati I
Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880 nga e hëna në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0599: KËRKOHET DADO -TIRANË >> APLIKO TANI

Ndihma Plus kërkon një dado për një klienten e saj.
Orari i punës- 8:00-16:00
Ditët e punës- e hënë- e shtunë
Mosha e fëmijës- 1 vjeç
Kriteret për vendin e punës:
1. Korrektesë
2. Përgjegjshmëri
3. Eksperienca të mëparshme
4. Referenca nga punëdhënësi i mëparshëm

5. Disponibilitet për të udhetuar jashtë me familjen kur ikin me pushime, me pagesë shtesë.
Adresa e familjes- Ambasador 3- pranë stadiumit të ri
Pagesa mujore- 35000 lek

Zonjat e interesuara për këtë vend pune duhet të vijnë për një intervistë pranë zyrave tona, të cilat ndodhen te Ish- Ekspozita Shqiperia Sot, pallati Delta 2, kati I
Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880 nga e hëna në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.591:KËRKOHET KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR- MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një kujdestare për të moshuar për një klienten e saj.
Orari i punës- 9:00-17:00
Ditët e punës- e hënë- e shtunë
Zonja e moshuar ka nevojë për kujdesje ndaj higjenës personale, shoqërim në shtëpi ose jashtë saj. Ndihmesë në punët e shtëpise dhe gatim.
Adresa: Rruga “Bajram Cela”,pranë ish Profarmes
Pagese Mujore 30000 leke.
Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880 nga e hëna në të premtë në orarin 9:00-18:00 dhe të shtunën në orarin 9:00-13:00

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0590: KËRKOHET PUNONJËSE PASTRIMI TIRANË – MBYLLUR

Ndihma Plus kërkon një punonjëse pastrimi për një klienten e saj.

Ditët e punës- e hënë- e shtunë
Detyrat e punonjëses- pastrim , hekur dhe gatim
Kriteret për punësim:
1. Eksperiencë e mëparshme pune
2. Korrekte në punë
3. E përgjegjshme
Adresa e familjes- Rezidenca “ Kodra e Diellit”
Pagesa- 40000 lek
Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880 nga e hëna në të premtë në orarin 9:00-18:00 dhe të shtunën në orarin 9:00-13:00

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0589:KËRKOHET KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR, TIRANË – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një kujdestare për të moshuar për një klienten e saj.
Orari i punës- 8:30-16:30
Ditët e punës- e hëne- e shtunë

Mosha e të moshuarës- 88 vjec
Zonja e moshuar ka nevojë për dikë që ta ndihmoj në shtëpi me punët, me pazarin dhe për shoqërim. Ajo është e aftë për të lëvizur , por ka nevojë për asistencë dhe ndihmë në shtëpi dhe për nevojat e saj.

Detyrat që kujdestarja duhet të kryej ndaj zonjës së moshuar:
1. shoqërim për në tualet
2. ndihmesë për ta larë
3. ndihmesë për të ndërruar rrobat
4. ndihmesë për ilacet
5. ndihmesë në të ushqyerje

Adresa – Komunë e Parisit
Pagesa mujore- 30.000 lek
Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0573:KËRKOHET KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR, TIRANË – MBYLLUR

Ndihma Plus kërkon një punonjëse pastrimi për një klienten e saj.
Orari i punes- 8:30-14:30
Ditët e punës- e hënë- e shtunë   E shtuna 2 ore.
Detyrat e punonjëses- pastrim dhe hekur
Në shtëpi, klientja ka dhe një zonjë e cila është moshuar. Kërkohet një përkujdesje e vogël për zonjën e moshuar, psh vendosja e drekës përpara apo ndonjë shoqërim në kohën kur uk ka njeri në shtëpi.
Adresa e familjes- në Myslym Shyr
Pagesa- 30000 lek në muaj

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0562:KËRKOHET PUNONJËSE PASTRIMI TIRANË, TIRANË – MBYLLUR

Ndihma Plus kërkon një punonjëse pastrimi për një klientin e saj.
Orari I punës- 9:00-17:00
Ditët e punës- e hënë – e shtunë
Punonjësja e pastrimit nevojitet për një biznes , i cili është ekspozitë për pllaka dhe parkete.
Pra, zonja duhet të mirëmbajë pastër ambientet e këtij biznesi.
Ofrohet kontratë e rregullt sipas kodit të punës të Republikës së Shqipërise.
Kritere për vendin e punës:
1. Korrekte
2. E përgjegjshme
3. Mosha- 35-45 vjeç

Pagesa mujore është 25.000 lek + sigurime.
Adresa e biznesit- pallatet Delijogji ose sic njihet ndryshe përball Globit te rruga e “Kavajës”
Të interesuarat mund të telefonojnë në numrin 0693381880 nga e hëna në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0561:KËRKOHET PUNONJËSE PASTRIMI TIRANË, TIRANË – MBYLLUR

>
Ndihma Plus kërkon një punonjëse pastrimi për në familje
Orari i punës- 9:00-16:00
Ditët e punës- e hënë- e shtunë
Detyrat e punonjëses- pastrim dhe hekur
Kritetet për pozocionin e punës:
1. Korrekte
2. E besueshme
3. E përgjegjshme
4. Eksperiencë e mëparshme pune në familje
5. Mosha- 35-45 vjeç

Adresa e familjes- pallatet Delijorgji ose përball Globit te rruga e Kavajës
Pagesa- 30.000 lek plus sigurime
Të interesuarat mund të telefonojnë në numrin 0693381880 nga e hëna në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0560:KËRKOHET PUNONJËSE PASTRIMI TIRANË, TIRANË – MBYLLUR

Ndihma Plus kërkon një punonjëse pastrimi për një klientin e saj.
Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një familje. Ditët e punës janë e hënë- e shtunë dhe orari i punës është 08:00-14:00.
Familja kërkon pastrim dhe hekur.
Adresa e familjes është në zonën e Bllokut dhe paga e ofruar është 30000 lek në muaj.
Kërkohet një zonjë , që të shërbejë në familje për një periudhë të gjatë kohore, të ketë eksperienca të mëprarshme pune dhe referenca nga punëdhënësi i mëparshëm.
Të interesuarat të kontaktojnënë numrin 0693381880 nga e hëna në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0559:KËRKOHET PUNONJËSE PASTRIMI TIRANË, TIRANË – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një klienten e saj.
Familja jeton në Pejë të Kosovës dhe zonja që kërkohet duhet të jetë e gatshme të jetojë në shtëpinë e familjes 24 orë. Zonja duhet të ndihmojë me punët e shtëpisë dhe të kujdesët për vajzën 7 vjeçare kur e ëma nuk ndodhet në shtëpi.
Ushqimi dhe fjetja sigurohen nga familja dhe zonja do ketw dhomën e saj të fjetjes me të gjitha kushtet. Puna është nga e hëna në të shtunë.
Paga e ofruar është 500 euro në muaj.
Të interesuarat mund të telefonojnë në numrin 0693381880 nga e hëna në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0558:KËRKOHET DADO, TIRANË – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një dado për një klienten e saj.
Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës- 9-10 muajsh
Orari i punës- 9:30-20:30
Ditët e punës- E hënë- e shtunë
Kriteret e përzgjedhjes: mosha 40-50 vjeçe, eksperiencë e mëparshme si dado, referenca nga punëdhënësi i mëparshëm.
Adresa e familjes: Bulevardi Zogu i Parë
Paga e ofruar mujore: 45000 lek

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0552:KËRKOHET KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR, TIRANË – MBYLLUR

Kërkohet një kujdestare për të moshuar ( burrë). Mosha e të moshuarit është 83 vjec.
Orari i punës- 8:00-17:00
Ditët e punës- e hënë- e premte
I moshuari ka nevojë për asistencë për ilacet
Përgatitja e ushqimit
Ndërrimi I rrobave
Ndihmesë në higjenën personale.
Adresa e shtëpisë- pranë shkollës “Partizani”
Pagesa mujore- 40.000 lek
Të interesuarat mund të telefonojnë në numrin 0693381880 nga e hëna në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0549:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një dado për një klienten e saj.

Numri fëmijëve- 2
Mosha e fëmijëve – 8 muaj dhe 2.5 vjec
Orari I punës- 15:30-21:30
Ditët e punës- e hënë- e shtunë
Në shtëpi në orarin e punës do të jetë dhe mamaja e fëmijëve , pra dadoja nuk do të jetë vetëm me të dy fëmijët.
Dadoja kërkohet të ketë eksperiencë pune më fëmijët dhe referenca nga punëdhënësi i mëparshëm. Duhet të jetë e qetë , e durueshme dhe disponibilitet për orare shtesë, të cilat do jenë të paguara shtesë
Adresa e familjes- Te pallatet Delijorgji,Tiranë
Pagesa mujore- 45000 lek
Për më shumë informacione mund të kontaktoni në numrin 0693381880 nga e hëna në të premte në orarin 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0533:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një dado për një klienten e saj.

Klienti po kërkon një dado për beben që do të jetë e porsalindur, prandaj edhe ne po kërkojmë një zonjë të moshës 40-55 vjece me eksperiencë pune.

Ditët e punës do të jenë e henë – e premte 8:00-16:00 ose 9:00-17:00.

Për shkak të angazhimeve të punës, klientja kërkon një person që të jetë disponibël apo edhe fleksibël për të bërë orare shtesë. Oraret shtesë do të jenë të paguara.

Pagesa mujore për këtë vend pune është 30.000 lek

Adresa e familjes është te kopshti botanik, ku është edhe lehtësisht e aksesueshme me autobus.

Zonjat që interesohen për tu punësuar duhet të kenë eksperiencë të mëpashme pune si dado në familje dhe duhet të kenë referenca nga punëdhënësi I mëparshem.
Të interesuarat të kontaktojnënë numrin 0693381880 nga e hena në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0532:KËRKOHET PUNONJËSE PASTRIMI >> APLIKO TANI

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një klientin e saj

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një familje. Ditët e punës janë e hënë- e shtunë.

Nga e hëna në të premte do të punohet 9:00-17:00, ndërsa të shtunën do të punohet 9:00-15:00.

Familja kërkon pastrim , gatim dhe hekur.

Adresa e afemijes është pranë gardës dhe pagesa mujore e ofruar është 30.000 lek.

Këkrohet një zonjë , që të shërbejë në familje për një periudhë të gjatë kohore, të ketë eksperienca të mëprarshme pune dhe referenca nga punëdhënësi i mëparshëm

Të interesuarat të kontaktojnënë numrin 0693381880 nga e hëna në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0527:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një dado për një klientin e saj
Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës- 1 vjec
Orari i punës- 7:30- 18:30
Ditët e punës- e hënë- e premte
E shtunë- 8:00-12:00
Kriteret e përzgjedhjes: eksperiencë e mëparshme pune si dado, njohuri për zhvillimin e fëmijës, referenca nga punëdhënësi i mëparshëm
Adresa e familjes- liqeni i thate
Pagesa- 45.000 lek
Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880
Orari që mund të kontaktoni për t’u interesuar për vendin e punës është nga e hëna- në të premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0526:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një dado për një klientin e saj
Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës- 11 muajshe
Orari i punës- 8:00-17:00/18:00
Ditët e punës- e hënë- e premte
Kriteret e përzgjedhjes: eksperiencë e mëparshme pune si dado, njohuri për zhvillimin e fëmijës, referenca nga punëdhënësi i mëparshëm
Cfarë kërkohet nga dadoja:
Ta mbajë fëmijën të disiplinuar sipas orareve të mësuara
Të gatuajë për beben dhe të rregullojë, lajë e hekurosë rrobat e bebes dhe rrëmujen e shkaktuar
Adresa- Rr. Elbasanit, pranë ETC
Pagesa- 35.000
Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880
Orari qe mund te kontaktoni për t’u interesuar për vendin e punës është nga e hëna- në te premte 9:00-18:00 dhe të shtunën 9:00-13:00

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0523:KËRKOHET PUNONJESE PASTRIMI – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një klientin e saj
Orari i punës – 11:00-18:00
Ditët e punës- e hënë- e premte
Festat zyrtare pushim
Detyrat e punonjëses – pastrim+ hekur dhe ndihmesë në gatim
Adresa e familjes- te rr. Elbasanit
Pagesa- 28000 lek
Të interesuarat mund të kontaktojnë numrin 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0522:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një dado për një klientin e saj
Numri i fëmijëve- 2
Mosha e fëmijëve – 3.5 dhe 6.5 vjeç
Orari i punës- 14:00-19:00 nga e hëna në të premte dhe 9:00-14:00 të shtunave.
Kriteret e përzgjedhjes: eksperiencë e mëparshme pune si dado, njohuri për zhvillimin e fëmijës
Adresa-Komunë e Parisit, kompleksi Kika 2
Pagesa- 35.000-40.000 lek ne muaj
Të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0521:KËRKOHET PUNONJESE PASTRIMI – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një biznes të vogël familjar
Orari i punës – 7:00-15:00
Puna do të jetë 6 ditë të javës dhe do të ketë një ditë pushimi në javë
Puna ofrohet me sigurime
Adresa : pranë liqenit artificial
Të interesuarat të kontaktojnë në numrin 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0520:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një dado për një klientin e saj.
Nr. fëmijëve : 1
Mosha e fëmijës – rreth 2 vjeç
Periodiciteti ditor : e hënë – e shtunë
Orari : 09:00 – 17:00
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si dado, përkushtim, disponibilitet, seriozitet etj
Disponibilet për orare shtesë
Oraret shtesë do të jenë të paguata
Paga Mujore : 35.000 lek
Adresa : në zonën e Rrugës së Kavajës, afër qendrës , Tiranë

Të interesuarat të kontaktojnë në numrin 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0516:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një dado për një klientin e saj.
Numri I fëmijëve- 1
Mosha- 9 muajsh
Orari I punës- 8:00-16:00
Ditët e punës- e hënë- e premte
Festat zyrtare pushim
Mosha e prefuar e dado- mbi 40 vjec
Adresa e famijljes- rr” Haki Skermilli”- Kombinat
Pagesa mujore- 25.000 lek e diskutueshme

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0515:KËRKOHET PUNONJESE PASTRIMI – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një familje
Orari- 8:00-16:00
Periodiciteti ditor- e hënë- e shtunë
Detyrat e punonjëses- hekur dhe pastrim
Adresa e familjes- Pranë Ish- Ekspozitës Shqipëria Sot
Pagesa mujore- 30000 lek
Për informacione të mëtejshme, të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0514:KËRKOHET PUNONJESE PASTRIMI – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një familje
Orari- 13:00-17:00
Periodiciteti ditor- e hënë- e premte ( disponibilitet edhe për të shtunën)
Detyrat e punonjëses- hekur dhe pastrim
Adresa e familjes- Pranë lulishtes 1-MAJ
Pagesa mujore- 20000 lek
Për informacione të mëtejshme, të interesuarat mund të kontaktojnë në numrin 0693381880.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0513:KËRKOHET PUNONJESE PASTRIMI – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një familje.
Orari- 13:00-18:00
Periodiciteti ditor- e hënë- e premte
Detyrat e punonjëses- hekur dhe pastrim
Adresa e familjes- te liqeni I thate , kompleksi Colombo
Pagesa mujore- 25000 lek
Të interesuarat mund të na kontaktojnë në numrin 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0512:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një dado për një klientin e saj.
Ne familje ka dy fëmijë 3.5 vjec dhe 9 muajsh. Dadoja më së shumti do të kujdeset për një fëmijë por do ketë raste kur do të jenë edhe të dy fëmijët.
Orari i punës është 8 orë , por orët e punës duhet të jenë fleksibël, pra nuk ka një orar fiks cdo dite.
Dadoja kërkohet që të jetë disponibël me oraret shtesë dhe të jetë disponibël për të shkuar jashtë shtetit me familje kur të shkojnë me pushime.
Pagesa mujore për 8 orë është 40.000 lek.
Të gjitha oraret shtesë janë të paguara
Mosha e preferuar e dados është deri në 40 vjec dhe preferohet ,( kusht jo I domosdoshëm) që të ketë njohuri të gjuhës angleze.
Kandidatet e interesuara për këtë vend pune duhet të kenë eksperiencë të mëparshme me fëmijët , si edhe referenca nga punëdhënësi I mëparshëm.
Adresa e familjes është pranë stadium të ri në Tiranë
Aplikoni këtu ose telefononi ne 0693381880.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0509:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Numri i fëmijëve- 2
Mosha e fëmijëve – 3.5 dhe 6.5 vjec
Periodiciteti ditor : E hënë – e premte , të shtunave dadoja mund të kërkohet disa orë paraditeve
Orari : 12:00-19:00
Nëse një nga fëmijët sëmuret apo nuk shkon dot në kopsht/ shkollë, dadoja do të kërkohet në orarin 8:00-17:00
Kriteret : eksperiencë pune e mëparshme si dado, të ketë njohuri të mira për zhvillimin e fëmijëve
Mosha preferenciale e dados- 40-50 vjec
Adresa e familjes- Komunë e Parisit- KIKA 2
Periudha e punësimit në këtë familje është afatgjatë , dadoja do të duhet për të paktën 5 vjet
Pagesa mujore – 40.000 lek
Aplikoni këtu ose telefononi ne 0693381880.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0508:KËRKOHET KËRKOHET PUNONJËSE PASTRIMI PËR ZYRË DHE LOKAL – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për zyra dhe lokal për nJë klientin e saj
Orari- 6:30- 15:00 nga e hëna në të shtunë dhe të dielën 4 orë
Periodiciteti ditor- e hënë- e shtune dhe e diela 4 ore
Adresa e e zyrës dhe e lokalit – ish- stacioni i trenit
Pagesa mujore- 25.000 lek + sigurime
Të interesuarat mund të na kontaktojnë në numrin 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0507:KËRKOHET KËRKOHET PUNONJËSE PASTRIMI – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një familje.
Orari- 3 ore ne ditë
Periodiciteti ditor- e hënë- e premte
Mosha e preferuar e punonjëses – 30- 50 vjec
Adresa e familjes- pranë stadiumit të ri
Pagesa mujore- 16000 lek
Orari I fillimit dhe I mbarimit të punës do të diskutohet me familjen.
Të interesuarat mund të na kontaktojnë në numrin 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0504:KËRKOHET KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës – 1 vjec
Periodiciteti ditor : E hënë – e premte
Orari : 8:00-17:00
Kriteret : eksperiencë pune e mëparshme si dado, korrektësi, besueshmëri
Mosha preferenciale e dados- 45- 50 vjec
Adresa e familjes- pranë sheshit Wilson
Pagesa mujore – 30.000 lek
Aplikoni këtu ose telefononi ne 0693381880.

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0501:KËRKOHET KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës – 9 muajsh
Periodiciteti ditor : E hënë – e premte
Orari : 8:00-17:30
Shumica e festave zyrtare pushim
Kriteret : eksperiencë pune e mëparshme si dado, korrektësi, besueshmëri
Adresa e familjes- rruga “ Bill Clinton” ( sipër Komunës së Parisit ose pa vajtur te Kodra e Diellit
Pagesa mujore – 27000 lek
Aplikoni këtu ose telefononi ne 0693381880.

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0495:KËRKOHET KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një kujdestare për të moshuar për 8 orë në ditë.
Orari i punës është 10:00-18:00 .
I moshuari ( zotëri) është I paralizuar dhe aktlualisht nuk lëviz dhe ka nevojë për cdo lloj shërbimi.
Në shtëpi ndodhet edhe bashkëshortja e të moshuarit, e cila do të jap ndihmën e saj me sa  të mundet.
Kërkohet një zonjë që të ketë ekspeirencë të mëparshme me të moshuar, të jetë korrekte, e duruar dhe ta bëjë punën e saj më profesionalizëm.
Adresa e shtëpisë është të dispanceria, afer stacionit të trenit.
Aplikoni ketu ose telefononi ne 0693381880.

 

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0487:KËRKOHET DADO 24 ORË – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një dado 24 orë në Tiranë.

Dadoja duhet të jetojë me familjen , ku do të ketë të gjitha kushtet e përshtatshm.
Familja aktualisht ka një fëmijë 1.5 vjec dhe si fillim do të kërkohet përkujdesje për këtë fëmijë. Më vonë në jetë do të vijë dhenjë bebe tjeter dhe dadoja do të duhet të jap ndihmesën e saj në përkujdesjen dhe në rritjen e bebes.
Kërkohet një zonjë, e cila të jetë e disponueshme për tju përgjigjur kërkesave të familjes, korrekte dhe me eksperiencë pune.
Pagesa e ofruar nga famija është 50.000-60.000 lek.

Aplikoni ketu ose telefononi ne 0693381880.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0489:KËRKOHET KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR- 24 ORË – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një kujdestare për të moshuar ( grua) për një shërbim 24 orë. Zonja e moshuar jeton vetëm dhe ka nevojë për të gjitha shërbimet.
Kërkohet një zonjë, e cila të ketë eksperiencë pune me të moshuar të sëmurë.
Adresa- pranë ish- ATSH-së në Tiranë
Përpos pagesen mujore, familja ofron edhe fjetjen dhe ushqimin.
Pagesa mujore- 40.000- 50.000 lek

Aplikoni ketu ose telefononi ne 0693381880.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0458:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës – 18 mujash
Periodiciteti ditor : E hënë – e premte ( dy të shtuna në muaj punë)
Orari : 8:30- 17:30 ose 9:00- 18:00 ( 1 ore pushim ne dite)
Mosha e preferuar e dados- deri ne 46 vjeç
Kriteret : eksperiencë pune, korrektësi, e dashur me fëmijët, disponibilitet
Familja mund të kërkojë që dadoja të qëndrojë më gjatë se orari. Të gjitha orët shtesë do të jenë të paguara.
Adresa e familjes- pranë sheshit Wilson
Pagesa mujore – 35000 lek
Për më shumë detaje, të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose në numrat 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0463:KËRKOHET PUNONJËSE PASTRIMI- MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një punonjëse pastrimi për një familje.
Orari- 9:00-15:00
Periodiciteti ditor- e hënë- e premte
Mosha e preferuar e punonjëses – deri në 45 vjeç
Adresa e familjes- Rruga “Mine Peza”
Pagesa mujore- e diskutueshme me punonjësen
Puna është me sigurime
Për më shumë detaje, të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose në numrat 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0462:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës – 8 muajsh
Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari : 17:00-20:00
Paga Mujore : 15.000 lek/ muaji
Kriteret : eksperiencë pune, korrektësi, e dashur me fëmijët
Mosha e preferuar për dadon nga familja është- 40-55 vjeç
Adresa : Bulevardi” Gjergj Fishta” prane “Hilton” hotel
Për më shumë detaje, të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose në numrat 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0461:KËRKOHET PUNONJËSE PASTRIMI PËR ZYRA – MBYLLUR
Kerkohet punonjese pastrimi per qender prestigjioze kursesh ne Tiranë.
Orari i punës është- 14:00-19:00
Ditët e punës – e hënë- e premte
Pagesa 22.000-25.000 leke
Aplikoni ketu ose telefononi ne 0693381880.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0460:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës – 8 muajsh
Periodiciteti ditor : E hënë – e premte
Orari : 10:00-15:00
Paga Mujore : 25.000 lek/ muaji
Kriteret : eksperiencë pune, korrektësi, e dashur me fëmijët
Mosha e preferuar për dadon nga familja është- 40-50 vjeç
Adresa : liqeni i thatë
Për më shumë detaje, të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose në numrat 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0449:KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës – 1 vjec ( djalë)
Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari : 9:00-17:00
Paga Mujore : 35.000 lek/muaji
Kriteret : eksperiencë pune, korrektësi, e dashur me fëmijët
Adresa : Në fillim të rrugës së Kavajës ( afër qëndrës)
Për më shumë detaje, të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose në numrat 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0440:KËRKOHET KUJDESTARE PËR TË MOSHUAR – MBYLLUR
Numri i personave në kujdestari – 1
Mosha e të moshuarit- 88 vjeç ( zotëri)
Kërkohet një kujdestare 24 orë . Në shtëpi jeton i moshuari së bashku me bashkëshorten. Zonja është në gjendje të kujdeset vet për nevojat e saj.
I moshuari ka nevojë për përkujdesje. Zotëria është I sëmurë me sklerozë dhe gjysëm I paralizuar. Familja ofron qëndrimin në shtëpi dhe
ushqimin.
Kërkohet një zonjë, e cila mundësisht të ketë pasur eksperiencë të mëparshme me të moshuar, të jetë e duruar dhe e përgjegjshme.
Adresa : pranë shkollës së Bashkuar
Pagesa mujore- 50.000 lek
Për më shumë detaje, të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose në numrat 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0425:KËRKOHET DADO -MBYLLUR

Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës – 10 muajsh ( djalë)
Periodiciteti ditor : E hënë – e premte ( e shtuna me kohë të pjesshme)
Orari : 8:30-17:00
Paga Mujore : 30.000 lek/muaji
Kriteret : eksperiencë pune, korrektësi, e dashur me fëmijët
Adresa : ish- fusha e aviacionit
Për më shumë detaje, të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose në numrat 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.024:KËRKOHET DADO NË ROMË – MBYLLUR

Numri i fëmijëve- 1
Mosha e fëmijës- 2 vjec (djalë)
Periodiciteti ditor – cdo ditë
Zonja do të jetojë të familja. Duhet të kujdeset për djalin , sistemimin e shtëpisë dhe gatimin.
Kërkohet një zonjë për njëpunësim afatgjatë për të paktën 2 vjet. Nga familja do të ofrohet kontratë pune e rregullt. Të mbuluara nga familja janë gjithashtu ushqmi dhe fjetja.
Pagesa- 700 euro muaji
Për më shumë detaje, të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose në numrat 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.025:KËRKOHET PUNONONJËSE PASTRIMI NË GJERMANI – MBYLLUR

Ndihma Plus po kërkon një punonjesëse shtëpie për 3 muaj në Gjermani.
Detyrat e punonjeses do te jene pastrim dhe gatim për familjen.
Familja është e përbërë nga 4 pjesëtar , 2 nga të cilët jane fëmijë të vegjël.
Fëmijët do të kujdesen nga dadoja.
Pagesa 600 euro muaji.
Shpenzimet e udhetimit, ushqimi dhe qëndrimi janë të hequra nga familja.
Nisja në Shkurt 2020
Të interesuarat mund të na kontaktojnë në numrin 0693381880/ 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0412:  KERKOHET DADO – MBYLLUR

Nr. Fëmijëve: 1
Grupmosha fëmijës :Bebe
Orari Punës: 10:00 – 20:00
Periodiciteti:e hënë – e shtunë
Kriteret:minimalisht arsimi mesëm; mosha ideale 40 – 50 vjeç; eksperienca të mëparshme pune si dado dhe veçanërisht me fëmijë të sapolindur; besueshmëri; përkushtim; disponibilitet për suport në rastet kur familja ka nevojë
Paga Mujore: 45.000 lek
Shërbimi dados në familje nis në periudhën Janar 2020
Orët e punës shtesë: të paguara
Adresa familjes:Blv. Zogu I, Tiranë
Të gjitha zonjat e interesuara për mundësinë e punësimit, që plotësojnë kriteret e ofertës, janë të lutura të kontaktojnë në inbox në social channels ose telefonojnë në 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0414:  KERKOHET SANITARE NË FAMILJE >> APLIKO TANI

Orë pune ditore : 3 ( e preferueshme 2 ore paradite / 1 ore mbasdite )
Periodiciteti : E hënë – e shtunë
Paga mujore : 15.000 lek të reja
Shërbimi që kërkohet : pastrim + gatim i thjeshtë
Kriteret : eksperience pune e meparshme; korrektesi; besueshmeri
Adresa Familjes : Kopshti Zoologjike, Tiranë
Të gjitha zonjat e interesuara për këtë mundësi punësimi janë të lutura të na kontaktojnë në inbox për më shumë detaje. Ose kontaktoni në numrat 0694607747 / 0693381880

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0402:  KUJDESTARE PER TE MOSHUAR  – MBYLLUR

Nr. të moshuarve në kujdestari : 1
Mosha : 79 vjeç
Gjinia: Femër
Pesha trupore zonjës : mesatare ( jo mbipeshë )
Gjëndja shëndetësore : e mirë, probleme të zakonshme të moshës
Periodiciteti ditor i shërbimit : E hënë – e shtunë
Orari : 6 orë në ditë ( 08:00 – 14:00 )
Paga Mujore : 25.000 lek të reja
Detyra dhe përgjegjësia : të kujdes zonjën në të përditshme duke e ndihmuar të ngrihet, të lëviz nëpër shtëpi, në shëtitje, ta ndihmojë me pastrim dhe gatim në ambientin familjar ( në ambient jetojnë vetëm bashkëshortët ) , ta ndihmoj të marr mjekimin në kohën e duhur etj
Kriteret : 40 – 55 vjeç; eksperienca të mëparshme pune në kujdestarinë për të moshuar, e duruar, korrekte etj.
Adresa : Komuna Parisit, Tiranë

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0383:  KERKOHET DADO – MBYLLUR

Nr. fëmijëve : 1
Mosha fëmijës : 1 vjec ( vajze )
Periodiciteti ditor : E hënë – e premte
Orari : 5 – 6 orë në ditë ( në vijimësi me orar të plotë )
Paga Mujore : e kenaqshme, puna ofrohet me kontrate te rregullt punesimi + siguracione
Kriteret : 35 – 45 vjec; eksperienca të mëparshme pune si dado, përkushtim, e dashur, seriozitet etj.
Adresa : Kodra Diellit
Për më shumë detaje, të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose në numrat 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0384:  ZONJE PASTRIMI NE FAMILJE  – MBYLLUR

Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari punës : 8 orë
Paga mujore: 30.000 lek / muaj
Puna që kryhet : pastrim + hekur
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, besueshmëri, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : Qender, Tiranë

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0369: KËRKOHET ZONJE PER KUJDESTARI PER TE MOSHUAR – MBYLLUR

Nr. personave në kujdestari:1
Gjinia:femër
Mosha:+80 vjeç
Gjëndja shëndetësore : problemet e zakonshme të moshës, momentalisht ka pësuar një incident dhe është e pamundur të lëviz
Shërbimi që kërkohet: kujdestari çdo ditë nga e hena në të diele, 3-4 orë në ditë ( me intervale ) për të asistuar zonjën e moshuar për higjenën, ushqyerjen, marrjen e ilaçeve në orar etj
Kriteret : mosha +40 vjeç, eksperienca të mëparshme pune në kujdestarinë e moshës së tretë, e besueshme etj
Paga : e kënaqshme / e diskutueshme

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0355: KËRKOHET ZONJE PASTRIMI  – MBYLLUR

Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari punës : 8 orë
Paga mujore: 35.000 lek / muaj
Puna që kryhet : pastrim + hekur + gatim
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, besueshmëri, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : Liqeni Thatë, Tiranë

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0328: KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Nr. fëmijëve : Binjak ( 9 muaj )
Periodiciteti ditor : 6 ditë në javë / 1 ditë pushim
Orari : 09:00 – 17:30
Paga Mujore : 35.000 lek të reja në muaj
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si dado, përkushtim, e dashur, disponibilitet, seriozitet etj. Dado ka dhe ndihmës dado.
Adresa : tek Liceu, Tiranë

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0330: KËRKOHET ZONJE PASTRIMI – MBYLLUR

Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari punës : 4 orë e hënë – e premte / të shtunën 7 orë pune
Paga mujore: 28.000 lek / muaj ( e diskutueshme për më shumë )
Puna që kryhet : pastrim + hekur / pjesërisht suport me 1 fëmijë 2 vjeç
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje / dado , besueshmëri, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : M.Shyri, Tiranë
Zonjat e interesuar për këtë ofertë punësimi janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0339: KËRKOHET ZONJE PASTRIMI- MBYLLUR

Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari punës : 4 orë
Paga mujore: 20.000 lek / muaj ( e diskutueshme )
Puna që kryhet : pastrim + hekur
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, besueshmëri, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : Komuna Parisit
Zonjat e interesuar për këtë ofertë punësimi janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0344: KËRKOHET DADO  – MBYLLUR

Nr. fëmijëve : 1 ( 1.5 vjeç)
Periodiciteti ditor : 6 ditë në javë / 1 ditë pushim
Orari : 08:00 – 16:00
Paga Mujore : 30.000 lek të reja në muaj
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si dado, përkushtim, e dashur, disponibilitet, seriozitet etj
Adresa : Kodra Diellit, Tiranë
Për më shumë detaje, të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose në numrat 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0333: KËRKOHET ZONJE PER PASTRIM – MBYLLUR –

Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari punës : 8 orë
Paga mujore: 30.000 lek / muaj
Puna që kryhet : pastrim + hekur + gatim
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, besueshmëri, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : Liqeni Thatë, Tiranë

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0327: KËRKOHEN 2 DADO -MBYLLUR

KËRKOHET 2 DADO
Nr. fëmijëve : 1 ( bebe / sapo lindur )
Periodiciteti ditor : 6 ditë në javë / 1 ditë pushim
Orari : 08:00 – 17:00 dhe 17:00 – 08:00
Paga Mujore : Shumë e kënaqshme dhe e diskutueshme
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si dado, përkushtim, e dashur, disponibilitet, seriozitet etj
Adresa : Kodra Diellit, Tiranë
Për më shumë detaje, të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret janë të lutura të na kontaktojnë në inbox ose në numrat 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0323: KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Nr. fëmijëve : 1 ( bebe / sapo lindur )
Periodiciteti ditor : e hënë – e shtunë
Orari : 09:00 – 17:00 ose 10:00 – 18:00 gjatë javës; të shtunën e diskutueshme/ orar i reduktuar
Paga Mujore : 30.000 lek / muaj ( e diskutueshme )
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si dado, përkushtim, e dashur, disponibilitet, seriozitet etj
Adresa : Blv. Gjergj Fishta, Tiranë

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0320: KËRKOHET ZONJE PER KUJDESTARI PER TE MOSHUAR – MBYLLUR

Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari punës : 4 orë / ditë
Paga mujore: 15.000 lek / muaj
Puna që kryhet : shërbim kujdestarie për një zotëri në moshë + 70 vjec
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : pranë Ali Demit

MUNDËSI PUNËSIMI NR.001: KËRKOHET ZONJE PER PASTRIM

MUNDËSI PUNËSIM ME NDIHMA+

Periodiciteti ditor : 6 ditë pune në javë
Orari punës : 7-8 orë
Puna që kryhet : shërbime pastrimi në familje
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune në pastrim, korrekte, serioze, të dëshiruara për punësim afatgjatë
Ofrohet : kontratë e rregullt pune, pagesë mujore e kënaqshme, mundësi promovimi në detyrë etj
Adresa e punes : Rr “Sami Frashëri”, pranë Ish Ekspozitës Shqipëria Sot, pallati Delta 1, kati I.

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0312: KËRKOHET ZONJE PER PASTRIM – MBYLLUR

Periodiciteti ditor : E hënë – e premte
Orari punës : 8 orë
Paga mujore: 30.000 lek / muaj
Puna që kryhet : pastrim + hekur + gatim
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : pranë TEG

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0311: KËRKOHET ZONJE PER PASTRIM – MBYLLUR

PUNËSIM SEZONAL
Periodiciteti ditor : E hënë – e shtune
Orari punës : 8 orë
Periudha punësimit : 2 muaj vere ( Korrik / Gusht )
Paga mujore: ne euro / e diskutueshme
Puna që kryhet : pastrim + hekur
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : Gjiri Lalzit

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0331: KËRKOHET ZONJE PASTRIMI – MBYLLUR

Periodiciteti ditor : E hënë – e premte
Orari punës : 08:00 – 13:00 ose 08:30 – 14:30
Paga mujore: 25.000 – 30.000 lek të reja
Puna që kryhet : pastrim + hekur
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : Kodra Diellit

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0291: KËRKOHET ZONJË PËR PASTRIM NË FAMILJE – MBYLLUR

Periodiciteti ditor : E hënë – e premte
Orari punës : 09:00 – 15:00
Paga mujore: 25.000 lek të reja
Puna që kryhet : pastrim + hekur
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : Tiranë, pranë St. Qemal Stafa

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0293: KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Nr. fëmijëve : 1
Periodiciteti ditor : 6 ditë pune në javë
Orari : 07:00 – 15:00
Paga Mujore : 30.000 lek të reja
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si dado, përkushtim, disponibilitet, seriozitet, minimalisht arsim i mesëm, grupmosha preferuar 40 – 50 vjec etj
Adresa : në zonën e M.Shyrit dhe ish Eksopzites Shqiperia Sot

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0295: KËRKOHET ZONJE PER SHERBIM NE FAMILJE – MBYLLUR

Nr. fëmijëve : 1 ( bebe )
Periodiciteti ditor : e hënë – e premte
Orari : 08:00 – 17:30
Paga Mujore : 30.000 lek të reja
Kërkohet : gjatë orarit të shërbimit në familje zonja që merr përsipër punën të asistoj në kujdesin ndaj fëmijës, që është parësor dhe në alternim me familjrët të kryej detyra të mirëmbajtjes ditore të ambientit të banimit. Ditët e festave zyrtare pushim, 1 muaj në vit pushim ( kur familja merr periudhën e pushimit ) e paguar.
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si dado, e dashur me fëmijët, përkushtim, korrekte në orarin e punës etj
Adresa : në zonën e Rrugës së M.Shyqrit , Tiranë

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0290: KËRKOHET ZONJE PER KUJDESTARI PER TE MOSHUAR – MBYLLUR

Nr të moshuarve:2
Grupmosha të moshuarve: 60 – 77 vjec
Periodiciteti ditor: e hënë – e premte
Orari punës : 4 orë cdo ditë ( i diskutueshëm )
Kriteret : eksperiencë e mëparshme pune me të moshuar, e kujdesshme, zonjë e rregullt
Paga mujore : 15.000 lek / të reja

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0244: KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Nr. fëmijëve : 1 ( bebe 3-4 muajshe)
Periodiciteti ditor : e hënë – e shtunë
Orari : 09:00 – 17:00
Paga Mujore : 35.000 lek
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si dado, përkushtim, disponibilitet, seriozitet etj
Adresa : në zonën e Rrugës së Kavajës, Tiranë

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0293: KËRKOHET ZONJË PËR PASTRIM NË FAMILJE – MBYLLUR

Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari punës : 10:00 – 18:00
Paga mujore: 30.000 lek të reja
Puna që kryhet : pastrim + hekur + gatim në familje
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, përkushtim, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : Tiranë, në zonën e M.Shyrit

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0286: KËRKOHET ZONJË PËR PASTRIM NË FAMILJE- MBYLLUR

Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari punës : 12:00 – 20:00
Paga mujore: 35.000 lek të reja
Puna që kryhet : pastrim + hekur + gatim në familje
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, përkushtim, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : Tiranë, pranë fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0276: KËRKOHET ZONJË PËR PASTRIM NË FAMILJE – MBYLLUR
Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari punës : 4 – 6 orë çdo ditë shërbim
Paga mujore: 25.000 lek të reja
Puna që kryhet : pastrim + hekur në familje
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si pastruese në familje, përkushtim, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : Tiranë, pranë stadiumit ‘Qemal Stafa’

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0285: KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Nr. fëmijëve : 1
Periodiciteti ditor : 6 ditë pune në javë
Orari : 15:30 – 22:00
Paga Mujore : 30.000 lek / të reja
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si dado, përkushtim, disponibilitet, seriozitet etj
Adresa : në zonën e gjimnazit të gjuhëve të huaja

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0288: KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Nr. fëmijëve : 1
Periodiciteti ditor : 6 ditë pune në javë
Orari : 17:00 – 22:00
Paga Mujore : e diskutueshme
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si dado, përkushtim, disponibilitet, seriozitet etj
Adresa : në zonën e Kopshtit Zoologjik

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0276: KËRKOHET DADO – MBYLLUR

Nr fëmijëve në kujdestari:binjak
Periodiciteti ditor : E hënë – e shtunë
Orari punës : 15:00 – 21:00
Paga mujore:30.000 lek të reja
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si dado, përkushtim, korrektësi, seriozitet etj
Adresa familjes : Tiranë, pranë stadiumit ‘Qemal Stafa’

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0280: KËRKOHET DADO – – MBYLLUR

Nr fëmijëve në kujdestari:1
Grupmosha fëmijës: 3 muajsh – 4 vjec
Kriteret : minimalisht arsim i mesëm, eksperiencë pune si dado, e rregullt, e përkushtuar, e besueshme etj
Orari : 17:00 – 22:00
Paga Mujore : 30.000 lek të reja
Adresa familjes : Prane Teg-ut, Tiranë
Zonjat e interesuara per mundësi këtë mundësi punësimi janë të lutura të na kontaktojnë në 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0287: Shërbim kujdestarie për person me aftësi të kufizuara – MBYLLUR

Nr personave në kujdestari : 1
Grupmosha : 36 vjeç
Gjinia : femër
Kriteret : minimalisht arsimim i mesëm, eksperienca të mëparshme pune shërbimi me individ me aftësi të kufizuara përbën avantazh, grupmosha zonjës që merr shërbimin 30 – 45 vjeç, e kujdesshme, e rregullt, e besueshme etj
Periodiciteti : E hënë – e shtunë
Orari : 08:00 – 11:00
Pagesa Mujore : 17.000 lek të reja
Disponibilitet për të punuar me raste jashtë orarit të zakonshëm, periudhë kohe e paguar shtesë ashtu si shërbimi.
Zonjat e interesuara për këtë mundësi punësimi janë të lutura të na kontaktojnë në 0693381880 / 0694607747

MUNDËSI PUNËSIMI NR.0278: KËRKOHET SHITËSE – MBYLLUR
Profili Punës: Shitëse

Profili Biznesit:Mobileri
Orari Punës: 08:00 – 16:00
Ditët : E hënë – e shtunë
Vendndodhja punës : Vorë
Ofrohet: transport, dreka e përfshirë nga kompania, ambiente shumë të mira pune, kontratë e rregullt pune
Paga Mujore:30.000 lek(të reja)
Kriteret : eksperienca të mëparshme pune si shitëse në mobileri, minimalisht arsimi mesëm, zotërimi një gjuhe të huaj ( anglisht / italisht ) përbën avantazh, korrekte, serioze etj
Grupmosha përshtatshme : 25 – 35 vjeç
Ftojmë të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret të na kontaktojnë në 0693381880 ose 0694607747. Gjithashtu jeni të lutura të na shkruani për më shumë informacion në inbox.

MUNDËSI PUNËSIMI NR 0275: KËRKOHET DADO – MBYLLUR
Nr. Fëmijëve në kujdestari:1

Grupmosha: 2 muajsh
Periodiciteti Ditor : E hënë – e shtunë
Orari ditor : 15:00 – 21:00
Kriteret e dados : minimalisht arsimi mesem, eksperiencë e mëparshme pune në profilin e kujdestarisë për fëmijë, e kujdesshme, serioze, komunikim shumë të mira etj
Grupmosha preferuar për dadon : 40 – 50 vjec
Adresa Familjes : Tiranë, St. Qemal Stafa
Paga mujore : 30.000 lek (të reja)
Ftojmë të gjitha zonjat e interesuara dhe që përmbushin kriteret të na kontaktojnë për më shumë informacion në 0693381880 / 0694607747