Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

Oferta

Merrni pastrimin tuaj profesional me ofertë

Dhe tradita vazhdon…

Edhe ky vit që vjen, si çdo vit tjetër duhet të na gjejë me një shtëpi të pastër!

Midis festimeve, dhuratave, vizitave, profesionit dhe fëmijëve ngelet pak ose aspak kohë për të patur një shtëpi të pastër dhe të ngrohtë për festën e madhe!

E keni menduar se si do ta zgjidhni?

Ndihma + PO!

Ndihma+ sjell ofertat më të mira për ju këtë fundvit!

Paketa e gjelbër: Pastrim rrënjesor shtëpie, me detergjentë profesionalë dhe pajisje me avull, duke filluar nga 8.000 ALL

Sipërfaqja Çmimi
< 60 m2 8.000 ALL – 10.000 ALL
60 m2 -100 m2 15.000 ALL – 18.000 ALL
100 m2 -150 m2 21.000 ALL – 25.000 ALL

 

Paketa e kuqe: Pastrim rrënjesor shtëpie dhe pastrime tapicerie, me detergjentë profesionale dhe pajisje me avull, duke filluar nga 13.000 ALL

Sipërfaqja Çmimi
< 60 m2 13.000 ALL -15.000 ALL
60 m2 -100 m2 20.000 ALL – 23.000 ALL
100 m2 -150 m2 27.000 ALL – 30.000 ALL

 

Paketa e bardhë: Pastrim i shtëpive të sapokonstruktuara (jo të mobiluara), duke filluar nga 14.000 ALL

Sipërfaqja Çmimi
<60 m2 14.000 ALL – 16.000 ALL
60 m2 -100 m2 20.000 ALL – 23.000 ALL
100 m2-150 m2 27.000 ALL – 30.000 ALL

 

Kushtet e ofertës:

Cdo paketë, në varësi të sipërfaqes ka një cmim dysheme dhe tavan si më sipër. Cmimi real mund të variojë në këtë interval bazuar në specifikat e shtëpisë, të vërejtura gjatë shërbimit.

Shtëpite me sipërfaqe >150 m2 kanë nevojë për një vlerësim rast pas rasti, do të aplikohen cmime preferenciale për festa.

Datat e vlefshmerise se paketave:

  • Porositen nga 01 Nentor – 30 Dhjetor
  • Sherbimi realizohet nga 15 Nentor – 15 Janar, sipas datave te disponueshme