Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

Raste të veçanta

Keni dëshirë të ftoni miqtë tuaj për një drekë apo darkë në shtëpinë tuaj, por shtëpia nuk ka atë shkëlqimin që ju do të kishit dashur… Nëse i përvisheni vetë pastrimit me kokë, ka gjasa serioze që t’ju zërë gjumi gjatë darkës dhe të zgjoheni vetëm për të pastruar shtëpinë pas largimit të miqve.

Por edhe në ato raste të trishtuara dhe emergjente kur familjes suaj i nevojitet ndihmë dhe suport në shumë aspekte, gjeni mundësinë të na thërrisni dhe do të jemi menjëherë aty për t’u kujdesur për pastërtinë e shtëpisë suaj.

Në momentin që ju do të telefononi agjencinë tonë në nëj rast feste apo emergjente, ne do të na  kërkojmë nga ju këto informacione:

  • Lloji i rastit ( festë, mbrëmje apo një fatkeqësi)
  • Do ju nevojitet të pastroni të gjithë ambjentet e shtapisë apo vetëm disa ambjente të saj
  • Për sa kohë do të doni që të mbarojë pastrami i shtëpisë
  • Orarin e përshtatshëm të përcaktuar prej jush

Në varësi të rastit, identifikohen shërbimet më të përshtatshme nga skema e pastrimit të banesave.