Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

Vizioni dhe Misioni

Si biznes social, Ndihma+ është e dedikuar të jetë lider në fushën e  shërbimeve familjare, duke ndikuar pozitivisht në cilësinë e jetesës së klientëve të saj, stafit dhe shoqërisë në përgjithësi.

Përvecse të jetë një biznes fitimprurës, Misioni i Ndihma+ është të nxisë punësimin e grave në tregun e shërbimeve, duke u ofruar atyre një marrëdhënie punësimi formale, të rregullt dhe të siguruar. Ky mision shkon në krah të ndërgjegësimit të çdo individi të shoqërisë shiqptare në vecanti. Për më tepër, N+ është një biznes me impakt të drejtpërdrejtë lokal.

vizionmision