Orari i shërbimeve : E Hëne-E Dielë (8.00 - 18.00)

mobile-iconPer me shume informacion + 355 (0)69 3381880
info@ndihmaplus.com

Abonimet mujore

Jeni nje familje apo nje biznes i vogel ose i mesem, ne momentin qe vendos te kerkosh vete nje zonje pastrimi, duhet te :

 • Rremoni njohje pas njohje derisa te gjesh nje zonje per pastrim
 • Ato qe gjeni te mira, nuk kane disponibilitetin qe ju deshironi
 • Heret e para te pastrimit do rrini me frike derisa te krijoni besim
 • Pastrimi mund te anullohet ne moment te fundit, gjera qe ndodhin…
 • Kur pastruesja largohet, rifillon kerkimi

nderkohe me Ndihma+

 • Zgjidhni skemen e abonimit te pastrimit qe ju intereson, sipas frekuences se deshiruar
 • Pastrimi eshte gjithmone i garantuar
 • Beni planifikimin e puneve ne komunikim me koordinatoren tuaj
 • Marredhenia rregullohet me nje kontrate, ku cdo pale ka pergjegjesine e vet
 • Ne menyre te rregullt, agjencia kontrollon cilesine e pastrimit
 • Agjencia perdor mjete profesionale nje here ne muaj per t’i dhene shkelqim ambientit tuaj
 • Sherbime bonus apo promocione sipas vjetersise se klienteve (6-muaj, 1 vit, 2 vjet etj) apo evenimente te vecanta
 • 5% ulje per parapagese 6-mujore dhe 10% ulje per 1-vjecare
Lista e cmimeve*
Paketa Cmimi
Pastrim javor, me dy zonja qe qendrojne 2 ore ose nje zonje 4 ore  ALL                                      9,900.00
Pastrim javor me dy zonja qe qendrojne 3 ore  ALL                                    14,500.00
Pastrim javor me dy zonja qe qendrojne 4 ore  ALL                                    18,800.00
Pastrim 2here ne jave, me dy zonja qe qendrojne 2 ore ose nje zonje 4 ore  ALL                                    19,900.00
Pastrim 2here ne jave, me dy zonja qe qendrojne 3 ore  ALL                                    29,000.00
Pastrim 2here ne jave, me dy zonja qe qendrojne 4 ore  ALL                                    38,000.00
Pastrim 3here ne jave, me dy zonja qe qendrojne 2 ore ose nje zonje 4 ore  ALL                                    30,000.00
Pastrim 3here ne jave, me dy zonja qe qendrojne 3 ore**  ALL                                    43,000.00
Pastrim 3here ne jave, me dy zonja qe qendrojne 4 ore**  ALL                                    56,000.00
*Per kliente  larg qendres Tirane, cmimet rriten me 10%.
*Per parapagese 6-mujore ofrohet 5% ulje, dhe 10% ulje per parapagese vjetore
**Cmimi eshte i negociueshem